Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba při mazání souboru

Ahojte..
Mám dotaz ohledně chyby při mazání souboru ve Win XP prof SP2 x64. Poslední dobou se mi hodně často stává že když chci smazat nějaký 3D model nebo výkres tak mi to hodí hlášku která je na jpg, pokud však otevřu složku v programu IZArc(podobný jako WinRar) a smažu to z ní, je vše OK Používám program Catia V5 a ikdyž není spuštěná a v procesech neběží někdy to prostě nejde.. Samozřejmě že když mám daný soubor otevřeny tak to hodí tuto hlášku ale nyní to děla i když je vše zavřené a Catia zaplá není. (zkoušel jsem to i když byl PC vyplý a hned po startu kdy nebyla ani Catia v daný den spuštěna ale stále to nešlo.) Může to být způsobeno náhledy? (vypínat je by byl celkem problém jelikož když by sem se chtěl na nějaký soubor podívat tak by jsem musel otvírat Catii což je zdlouhavé, a teď mi zcela vyhovují náhledy)

Je to celkem závažný problém jelikož když pracuji se sestavou a chci ji uložit tak to napíše hlašku že nelze přepsat soubor bo je používán.

Díky za odpověď
PS: řešil by jsem to s našim Servismanem ale ten je hooodně zaneprázdněn a když po něm neco nekdo chce tk se z něho nedá nic vymáčknout..
Příklad: PC zažal šíleně hučet, tk sme jej zavolali.. a místo aby se na to podival jelikož tam jsou cene data tk řekl Dokud hučí je to dobré :-D

Předmět Autor Datum
Co to udělá, když se odstřelí catsysdemon.exe?
karel 14.05.2010 09:57
karel
tak to nevím.. nezkoušel jsem to.. ale nevím jestli to nahodou neni licence Catie a nebo online pora…
Wlcak 14.05.2010 10:03
Wlcak
Samozrejme ze je to nahladmi, nepouzivaj debilny prieskumnik a pojde ti vsetko. P.S. mozes skusit s…
MM.. 14.05.2010 21:26
MM..
naprogramuj si vlastny windows ktory bude pouzivat takmer cela planeta. Len potom mas pravo sirit ta…
shiro 14.05.2010 23:02
shiro
To nie su pindy, to je realita. Naprogramoval som toho uz dost, a vsetko malo milionnasobne vyssiu k…
MM.. 14.05.2010 23:19
MM..
Win XP prof SP2 x64 to není dobrý začátek. možná je to kvůli cadu catia - ale pak bych zvažoval změ…
lední brtník 14.05.2010 22:13
lední brtník
Este skus taku jednoduchu vec - skryt ten nahlad vlavo v stlpci (klik na tu sipku tam), a az potom t… poslední
MM.. 14.05.2010 23:40
MM..

Samozrejme ze je to nahladmi, nepouzivaj debilny prieskumnik a pojde ti vsetko.

P.S. mozes skusit si ten debilny dementnenaprogramovany uplnenahovno prieskumnik skusit nejak nastavit aby subor nenechaval otvoreny ked zobrazi nahlad. Neviem ja ten crep vzivote nezapnem. KAZDY psychicky zdravy programator by nahlad urobil tak ze by otvoril subor s flagom SHARED, a po nacitani by ho okamzite zavrel. Len v MS to urobia jak totalni uplnemega idioti.

Mozes skusit total commander, vie tiez nahlady mozno bude vediet aj tie tvoje.

P.S.2. mozes skusit aktualizovat Win na najnovsi stav, aj IE, a aj ten program. Ale urob si predtym zalohu particie nech to vies vratit nazad ked to MS update este viac doje**

To nie su pindy, to je realita. Naprogramoval som toho uz dost, a vsetko malo milionnasobne vyssiu kvalitu jak prieskumnik.

Keby si nebol naivne decko tak by si pochopil ze co bude pouzivat planeta neurcilo/neurcuje kvalita, ale 1) marketing, 2) rodinkarstvo, a hlavne 3) velky problem kompatibility, a 4) veela $$$.

P.S. a keby si sa aspon unuval kliknut na jeho obrazok tak by si vedel ze ma zobrazenie ako zoznam. Ale ma tam nahlad vlavo v stlpci.

Este skus taku jednoduchu vec - skryt ten nahlad vlavo v stlpci (klik na tu sipku tam), a az potom to skusit mazat. Prip. ak to nepomoze so skrytym tym nahladom ist o zlozku vyssie a znova do tej zlozky a az potom skusit zmazat ten subor. Alebo aj skus ho chytit a presunut do kosa.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru