Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ntb jede, monitor nesvítí (acer travelmate 7740g)

Zdravím,

při reinstalaci w7 z USB (acer travelmate 7740g) se v jistou chvíli instalace zastavila, notebook se vypnul a od té chvíle po zapnutí nefunguje display. Mačkání vypnout/zapnout monitor, přehodit tam a sem monitory, zvýšit jas nepomohlo. Obraz nejede ani po připojení na externí monitor či pokusy bootovat z jakýchkoliv medií.

Osobně se domnívám, že aby odešla hardwareová součástka v onen moment instalace by byla až moc velká náhoda, jediné co mě napadlo.. přeinstalovat bios?. Ale jak by mohla instalace w7 ovlivnit činnost biosu?

Ovšem hrátky s biosem jsem prozatím neprovozoval a úplně si nejsem jistý účelností toho reinstalu, tak bych rád se tímto nejdříve zeptal Vás, osvícených :D, zda se někdo s tímto problémem nesetkal či nemá další vidinu jak určit co se tomu chudákovi plastovýmu vlastně stalo :)

Mńohokrát děkuji za jakoukoliv reakci :)

Předmět Autor Datum
vadna grafika/deska
Alfonz.SPO 29.01.2013 15:02
Alfonz.SPO
Jak chces ten bios flashovat ked to vobec nenabehne? Mas tam nieco vadne, v prvom rade by som skusil… poslední
MM.. 29.01.2013 19:28
MM..

Jak chces ten bios flashovat ked to vobec nenabehne? Mas tam nieco vadne, v prvom rade by som skusil odpojit nabijacku a aj vybrat baterku na 1minutu nech sa resetne aj EC a potom to skusit zapnut. Ked nepomoze tak asi jedine servis, je to zdochnute. Nahoda to neni ona instalacia je tak trochu zahul na HW.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru