Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba při update Xboxu 360

Zdravim,
Brácha si od někoho sehnal Fifu 12 a chtěl si ji zahrát, takže ji vrazil do Xboxu a ten měl starou verzi Software, takže potřeboval update. Už jednou jsme update provedli, takže jsme si myslel, že to bude ok.

Dali jsme teda update a xbox se začal updateovat, restartoval se a po restartu hodil hlášku, že nemůže být update dokončen, protože to nepřečte to cd. Tak jsem to cd zkusil vyndat, vyčistit, zandat a nic(to cd je nový, resp. vypálený včera, takže je "skoro" jako nový).

Hledal jsem na netu, ale nic užitečnýho jsem nenašel. Můžete mi nějak poradit? Zkoušel jsem update přes USB a taky jsem si stáhnul system update na cd a vypálil ho, ale nejde to ani jednim způsobem.

Napadlo mě, aby si brácha pujčil Fifu 12 originál od nějakýho kámoše a zkusil bych tam dát tu originální a pokusit se dokončit ten update, popřípadě bych tu fifu zkusil stahnout a vypálit znovu a pokusit se navázat na ten update.

Nemůžete mi nějak poradit, co by pomohlo?

A když to nepůjde ani jedním způsobem, co se dá potom dělat?

Je to starej typ xboxu, ne slim. Kupoval jsem ho z druhý ruky, ale fungoval ok až doteď. Je flashnutej, ale nevim verzi flashe, ani nic... Když by to nešlo, nejde to nějak udělat, aby mi tam někdo nahrál ten software znovu nebo tak?

Díky moc za rady

Předmět Autor Datum
Pomohlo by koupit si originál
kravitch 01.01.2012 17:12
kravitch
nastuduj si problematicku flashovania, tam nemozes pustat updaty len tak jak sa ti zapaci. Ked nevie…
shiro 01.01.2012 18:23
shiro
Jste dobry cu****.. Trošku mírni slovník. (martin.developer)
flashhh 28.01.2012 12:50
flashhh
Opravdu by jste udělal nejlépe místo kradení her, vrátit se na originální firmware a hru si z druhé/… poslední
martin.developer 28.01.2012 13:26
martin.developer

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru