Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Náhrada za panasonický VideoCam Suite 2.0

Hezký den,
teprve sbírám znalosti a zkušenosti v oboru střihu a úpravy videa, ale za nějaký ten týden práce s programem VideoCam Suite 2.0, přiloženým do balení k videokameře Panasonic SDR-S26 už mám chuť programátory vykoupat v rybníku :-/:
instalace na první PC byla bezproblémová, po několika hodinách práce však začal celý monitor blikat, najednou komplet zezelenal a nebylo jiného východiska než restart Win XP Home- už jsem o tom tady dříve psala. Když už se mi to stalo podruhé, program jsem raději odinstalovala. Ovšem nyní i bez přítomnost programu v PC stačí, abych jen otevřela složku se složkami (podle data), kde se nacházejí dříve stažená videa z kamery - a monitor začne okamžitě blikat. Nechápu to, nicméně program jsem zkusila nainstalovat na druhý počítač: povedlo se až napotřetí, po vyčištění registru ClkeanUpem 2009. Pak už program běžel, ovšem po stažení několika GB videí do PC měla daná složka pouhých 106 B (byte), což je na video žalostně málo, že :-?
Navíc dovoluje práci pouze v administrátorském režimu ]:(
Proto prosím zkušenější o doporučení jineho programu, který by byl schopen videa z této kamery stáhnout a zpracovat:
kamera nahrává ve formátu MOD, po stažení videa přes mini USB kabel a tento jejich slavný program vyleze formát VOB a po úpravě videa jsem dostala formát MPEG-2.
Bohužel nelze vyndat z kamery SD kartu a nakopírovat video do PC, protože takto ho nelze zobrazit. Při stahování přes kabel a jejich program se zřejmě stane něco, co se vynechá při přímém kopírování z SD karty a je pro zobrazení videa mimořádně důležité.
Pomůže mi prosím někdo :-[ ?! Byla bych velice ráda... Kamera je fajn, ale ten program je vážně humus. Že je v angličtině mi nevadí, ale je uživatelsky nepříjemný a nespolehlivý.
Díky předem :-) !

Předmět Autor Datum
Ke kameře Panasonic SD9 jsem dostal podobnou jebku (možná stejnou, nemůžu se teď podívat), používám…
Zarniwúp 11.08.2009 12:47
Zarniwúp
Tak bohužel neporadím, je to úplně něco jiného. :-| Bude muset někdo kdo má některou kameru z tohoto… poslední
Zarniwúp 11.08.2009 20:08
Zarniwúp

Ke kameře Panasonic SD9 jsem dostal podobnou jebku (možná stejnou, nemůžu se teď podívat), používám ji jen na stažení videa do počítače (funguje). Rendering už dělám v něčem jiném (teď si taky na program nevzpomenu). Večer se na to mrknu, teď bohužel nemám čas.

edit: Kamera je fullHD, formát nahraného videa je jiný, ale v debilním programu naprostá shoda.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru