Avatar uživatele
Lauren604

Náš bíglík značkuje neustále když není nikdo doma! Přestane??

Doma máme Bígla.Budou mu tři roky a neustále nám vždy něco označkuje když není nikdo doma!! :/ Nevíme s co s tím! Přestane ?? Moc bych potřebovala poradit nebo aspoň co s ním! Nakapali jsme na nejčastěji označkované místo vodičku, která prý psům nevoní a odpuzuje je to od toho místa, ale stejně to místo označkoval!! :( Poraďte co s ním?!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3881 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Pokud ti tvůj veterinář neporadil, zkus postupovat takto:
http://www.ha­nazertova.cz/co-se-psem-znackujicim-doma/

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lovecrossed

Miluji, když někdo tak těžké plemeno na výchovu (ještě k tomu lovecké plemeno) má protože je to in. Nejlepší je jak potkám důchodce o holi a má Bígla vyžraného jak prase- člověk co sotva chodí sám má zvíře co potřebuje běhat alespoň 4 hodiny denně a to opravdu hodně, nejraději bych ty lidi zbil, protože mají vypadat štíhle a dopřát jim spoustu pohybu (jelikož je to lovecký pes). Úžasné jak někdo si pořizuje plemeno podle toho, že je in. (netvrdím, že je to tvůj případ).

Jinak jestli to dělá ve 3 letech, tak je to divné, pejsci od určitého věku svou „noru“ neznačkují.

Doporučoval bych psí školu, tak vám poradí a naučí ho čistotnosti.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
vivatisCZ

Ve tří letech už asi bohužel nepřestane. Možné to je, ale jestli nezabírá ta voda tak to dříve chtělo tvrdší výchovu. Když náš pes byl ještě štěně jednou vykonal potřebu u nás doma táta mu do toho namočil čumák a dal na zadek. Přišlo mi to hrozné a nelíbilo se mi to, ale ten pes už se nikdy nevydělal doma.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Laurenka604

vivatisCZ : Ano to samé mu pořád dokola dělá táta taky, ale nic !! :/ Někdy když něco sní ze stolu tak je to horší pes je ve vzduchu a pak třeba celý den nevyleze a je na místě! :'( Ale on prostě divoký i když od mala ho učíme slušnosti :(

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arygnoc

je to pes, zviera, ktoré značkuje svoje teritórium, je to pre neho prirodzené, preto psa netrestať.

neprirodzené pre neho je, že je v byte. za to vás trestá značkovaním (je to pud).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klob1

Co mu pustit rádio nebo televizi..nebo ještě nějaké zvířátko,které ho zabaví.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanicka.k.cb

Napadá mě, že se tam prostě nudí. Dejte mu nějaký hračky, co ho na dlouho zabaví. Kamarádka taky řešila podobný problém, pomohlo jí, když se psem chodila ráno na procházku a odpoledne si s ním šla zaběhat, nebo do lesa, prostě aby se ten pes vyblbnul. Když s nim nebyla, dala mu takovej míček do kterýho schovala pamlsky, a on je potom celý dopoledne z toho doloval a ani si nevzpomněl na to značkování.
Jo ještě k těm fyzickým trastům: ten pes si to nespojí s tím, že proved něco co se nemá, to mu musíte říct když to právě dělá, v tom okamžiku, ale ne tak že mu ublížíte. Stačí rázné „ne“, nebo zatáhnutí za vodítko (když mu ho zrovna kvůli tomu dáte myslim). Každopádně ho netrestejte fyzicky, akorát mu tim ubližujete a to i duševně, protože k vám ztrácí důvěru…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek