Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nízká hlasitost /repro mi hrají strašně potichu/

Zdravím, chtěl bych se optat, i když dám hlasitost na maximum tak mi hrajou repro strašně potichu, to samé i když strčím do jacku sluchátka, je možné že se mi podařilo nějak oddělat zvukovku nebo čim by to mohlo být ? :) jé na zvukovce nějaký zesilovač ? protože hrajou opravdu jen tak na 1% maximální hlasitosti, vše sem prolezl v ovládacích panelech a všude mam 100% a nastavený tak jak to má být =) předem dík
Změna předmětu, původně: Nízká hlasitost (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Nikdo nic ? :(
nocoment 05.03.2013 13:24
nocoment
To je notebook nebo stolní PC? Zvukovka je integrovaná? Stalo se tak po nějakém zásahu do PC? Konekt…
Fair-Play 05.03.2013 13:37
Fair-Play
Front panel nemam, je to na PC :) no to je fuk, nejspíš muj debilní bratříček spálil jak repraky tak…
nocoment 05.03.2013 14:11
nocoment
No, mám na jiném PC stejný problém, ale ještě jsem nezkusil sluchátka na zadním panelu, zvukovku mám… poslední
albru123 05.03.2013 14:19
albru123

Front panel nemam, je to na PC :) no to je fuk, nejspíš muj debilní bratříček spálil jak repraky tak sluchatka nevim jak se mu to povedlo, zapojoval na ty male 2v1 přimo nejaky subáč bez zesíku sem se teď dozvěděl =) takže asi vyhořel zesík v repráčkách, přinesl sem druhe repro x let staré z půdy a fungují normálně takže to nema smysl asi dal rozebirat =)

No, mám na jiném PC stejný problém, ale ještě jsem nezkusil sluchátka na zadním panelu, zvukovku mám externí PCI, integrovaná je přepálená bleskem, Pc ležel 2 roky nepoužívaný, poté to hrálo na reproduktorech strašně potichu, a i vývod z repro je potichu. Co by to mohlo způsobovat? Zadní panel ještě odzkouším.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru