Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Někdo se mi naboural do účtu na gmail.com

Ahoj potřebuju poradit. Mohu nějak kontaktovat gmail support? Protože mi někdo ukradl účet na youtube
Kde jsem začínal dělat let´s playe a poprvé jsem zaznamenal úspěch...Jak to vím že mi někdo ukradl účet? Jednoduše měl jsem tam SVŮJ telefon přes který jsem si mohl krásně obnovit heslo když jsem ho zapomněl
ale ejhle koncovka tel. čísla při jeho zadávání je absolutně jiná a moje tím pádem nesedí...T___T Není tu třeba nějaký skušený hacker? Prosím byl to můj první úspěch a já nechci dovolit aby mi ho někdo ukradl...

Předmět Autor Datum
Toto nefunguje?: https://support.google.com/mail/troubleshooter/294 3007?hl=cs&rd=1
Stefran 24.03.2013 22:59
Stefran
To je k ničemu... Přesměruje mě to k tomu samému obnovení...
Dementos 24.03.2013 23:46
Dementos
Takto určitě ne! 1. Nemůžeš prokázat, že ty sám nejsi útočníkem, který se pomocí sociálního inženýr…
touchwood 24.03.2013 23:01
touchwood
Okej xD je mi 13 let a nemám potuchy co je nějaký bílý kůň ale chápu... Rád se obrátím na google ale…
Dementos 24.03.2013 23:51
Dementos
Ohlaste problém se zabezpečením nebo zneužitím, který se týká služby Google Pokud víte o nějakém p…
touchwood 25.03.2013 06:47
touchwood
Díky podívám se na to až přijdu ze školy domů a pak dám vědět jestli to funguje ^_^
Dementos 25.03.2013 07:16
Dementos
Nic.. Pořád mě to přesměrovává na tu samou stránku obnovy hesla a když ne to tak nic jinýho tam není…
Dementos 25.03.2013 15:25
Dementos
Sanca na ukradnutie gogole uctu je minimalna, pretoze vsetka komunikacia pri autentifikacii je povin…
fleg 25.03.2013 16:14
fleg
Máte pravdu ale číslo je v pořádku už jsem 1 heslo zapomněl navíc zrovna po připojení na můj účet mi… poslední
Dementos 26.03.2013 07:43
Dementos

Takto určitě ne!

1. Nemůžeš prokázat, že ty sám nejsi útočníkem, který se pomocí sociálního inženýrství pokouší o útok na účet prostřednictvím "bílého koně".
2. Nejlépe uděláš, když se obrátíš rovnou na Google. Pokud tvůj telefon opravdu byl původně na účtu a byl změněn, pak by neměl být problém prokázat (např. pomocí IP adresy), že jsi právoplatný uživatel.

Okej xD je mi 13 let a nemám potuchy co je nějaký bílý kůň ale chápu... Rád se obrátím na google ale nevím jak... Nevím email... Nevím jak se prokázat, mluvit česky či amglicky... Nevím nic.. Pokud je to ve vašich silách šlo by udělat nějaký stručný návod nebo něco takového? Nikdy mě nic nikdo nehacknul a já nemám ani páru jak se bránit když při obhajování identity všechno selže a buď nic nevím a nebo to to dotyčné hovad* změnilo...

Ohlaste problém se zabezpečením nebo zneužitím, který se týká služby Google

Pokud víte o nějakém problému se zabezpečením nebo zneužitím, který se týká některé ze služeb Google, rádi bychom se o tom ihned dověděli.

K vyhledání a nahlášení problému prosím použijte možnosti níže.

contact

A můžeš evidentně i česky. ;-)

Sanca na ukradnutie gogole uctu je minimalna, pretoze vsetka komunikacia pri autentifikacii je povinne sifrovana. Navyse nic v zlom, ale ucet 13 rocneho chalana asi za ukradnutie fakt nestoji.
Samozrejme mozne to je, mohol si sa stat obetou MIM utoku alebo si bol na pc, kde bezal keyloger alebo si jednoducho svoje heslo niekomu prezradil, ci bolo tak slabe, ze ho niekto uhadol (musel hned, inak by Google hlasil podozrive pokusy o prihlasenie).
Napadlo ma, ze si zle zadal svoje cislo pre overenie, ale tppri prvom zadani tusim chodi kontrolna sms, cize toto odpadava.
Kontaktuje priamo Google support to je jedina sanca ako sa dostat k svojmu uctu a necum na americke filmy (Google ako najvacsia firma na svete urcite nebude mat deravy system, kde sa da len tak naburat z nejakejk cz/sk poradne, co povies?).

Máte pravdu ale číslo je v pořádku už jsem 1 heslo zapomněl navíc zrovna po připojení na můj účet mi spadl systém, heslo je celkem silné skládá se z VELKÝCH a malých písmen jsou tam čísla znaky... V tom problém nevidím. Navíc musím mít změněný i sekundární email na kterém jsem to původně měl protože to můj email nenachází... Jinak hloupý tak moc abych to někomu řekl zase nejsem.. A pokud se jako sprävný amatér můžu zeptat KDE kontaktuju tu podporu? Díky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru