Avatar uživatele
Jako Vůbec

A co dál po předávkování?

Našli jsme dnes kamarádku předávkovanou antidepresanty. Byli jsme pozvaní na oběd,ale z toho co se nám z ní podařilo vymámit byla v limbu už od čtvrtka.Vypadá, že se z toho vyspala. Odmítá zavolat sanitku, má strach, že by ji zavřeli do Bohnic a kdykoliv to někdo navrhne strašně jančí a pláče a prosí nás, že tam nechce.Komuni­kuje,avšak zmateně, má halucinace. Každý pohyb jí bolí, nejspíš má proleženiny nebo svalovou obrnu. Na záchod si dojde sama, má i chut k jídlu. Prášky jsme jí zabavili a domluvili se, že jí budem dávat pouze několika denní přísuny,aby to nemohla udělat znovu. Co pro ní můžeme udělat dál? Bylinkové čaje,ovoce,vi­tamíny? Samozřejmě tu s ní někdo zůstane i přes noc. Víme,že sanita by byla nejzodpovědněj­ší,ale životě by nám to neodpustila.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? ivzez před 2191 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Můžete pro ni udělat spoustu věcí. Pokud však chcete udělat něco rozumného a smysluplného, odvezte ji do špitálu, nebo zavolejte rychlou a potom se ji snažte přesvědčit, aby se šla léčit. Jistě to nebylo naposledy a můžete předejít horšímu.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Vezmete si na svědomí, že to udělá znovu?

I kdyby vám to opravdu neodpustila,
hazard s jejím životem byste si „na triko“ brát neměli.

Jediná rozumná pomoc je odvézt ji do nemocnice.
(Potřebuje i toho psychiatra!!!)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Pokud nedostane odbornou pomoc, bude to čím dál horší. V krajním případě jí půjde o život. Ona si to v této chvíli neuvědomuje, volejte záchranku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Vyhledat lékařskou pomoc!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek