Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno OS Win7 se nenačítá-v nouzovém režimu naběhne.

Zdravím všechny,
moc prosím o radu. NTB Lenovo T61-OS Win7 začal stávkovat.Načítání OS se zastaví hned po logu Win-černá obrazovka a na ní jen kurzor myši. Dál už se ani nehne.NTB pak musím vypnout natvrdo. Do nouzového režimu se dostanu bez problému. Když vložím tento HDD do jiného PC, tak se OS občas i načte (tak z 5 pokusů 4x), dokonce se ukázala i modrá smrt, ale je to vždy mžik, nestačím nic přečíst. K čemu se mám přiklonit? Vadný HDD, nebo nějaká havěť? Děkuji předem za jakoukoli radu.

Předmět Autor Datum
Zkus http://pc.poradna.net/a/view/380552-prohlednuti-po citace-na-skodnou-v-programu-superantispywar…
Kráťa 10.01.2013 07:31
Kráťa
Staženo,provedená kontrola našla 26 hrozeb a opravila je. Teď jsem ještě pustil Avast. To vše ale pr…
Petr Žába 10.01.2013 08:34
Petr Žába
Na jiném PC to je bezva. Přesto, až to dáš do svého, vlez nejdříve do nouzáku a omrkni v msconfig, c…
Kráťa 10.01.2013 08:40
Kráťa
Zdravím, slíbil jsem, že dám vědět jak jsem postoupil tak to plním.Provedl jsem několik testů jak Su…
Petr Žába 11.01.2013 11:42
Petr Žába
hlavně že už je baterie nabitá. prohlížeč událostí (eventvwr.msc) ještě ukazuje nějaké chyby při st…
lední brtník 11.01.2013 13:32
lední brtník
Zdravím,až to pochroustá všechno co to stále chroustá tak dám určitě vědět. Teď to nemůžu přerušit.…
Petr Žába 11.01.2013 13:45
Petr Žába
Brtníku, teď to dochroustalo veškeré aktualizace a už to nenaběhlo, dokonce ani obrazovka se už nero…
Petr Žába 11.01.2013 14:55
Petr Žába
NTB LENOVO T61 ztmavil display a OS už nechce naběhnout vůbec. Teď to provádí kontrolu, ale nevypadá…
Petr Žába 11.01.2013 16:29
Petr Žába
Do nouzového režimu se dostanu bez problému. Když vložím tento HDD do jiného PC takze presto, ze se…
RedMaX 11.01.2013 16:41
RedMaX
Ne,ne prosím, tak to není. V NTB jsem se dostal do nouzáku to jo, v msconfig skutečně nebylo nic co…
Petr Žába 11.01.2013 16:57
Petr Žába
to nemeni nic na tom, ze jsi jako prvni nemel spoustet OS toho disku v jinem PC - do jineho PC se to…
RedMaX 11.01.2013 17:01
RedMaX
No právě, toho se bojím, aby to nebylo v háji. O.K.-jasně,že jsem přetáh veškerá data. Jdu tedy inst…
Petr Žába 11.01.2013 17:12
Petr Žába
Všechnodopadlo dobře-přeinstalováno a funguje vše. Díky za pomoc všem. poslední
Petr Žába 11.01.2013 22:53
Petr Žába

Staženo,provedená kontrola našla 26 hrozeb a opravila je. Teď jsem ještě pustil Avast. To vše ale provádím na jiném PC, kam jsem HDD vložil.Jediné co mě trápí, že nemohu použít např. Spybot, jelikož se ne a ne připojit k netu, i když jsem nainstaloval ovladač pro síťovku.Pak dám vědět jak vše dopadlo.Zatím díky.

Zdravím,
slíbil jsem, že dám vědět jak jsem postoupil tak to plním.Provedl jsem několik testů jak SupAntSpyw tak Spybotem, bylo to zadělané úplně strašně. Včera nabíhal bez problému, dneska po 12 hodinách klidu až na druhý pokus.Další testy našli další havěť,ale chci se ještě zeptat, než to úplně odháčkuju.Je možné, že když byl NTB celou noc bez zdroje (i bez baterie), že to mohl být důvod,proč nastartoval až na druhý pokus? Teď už startuje pokaždé, nebo tam může být ještě jiný problém? Test HDD budu dělat za chvíli.Jinak v msconfig vše OK.
Zatím díky moc.

Brtníku, teď to dochroustalo veškeré aktualizace a už to nenaběhlo, dokonce ani obrazovka se už nerozjasní. Je taková "pološero". Teď testuji HDD, ale začínám mít podezření, že je totálně přervaný disk. Mohl by tohle udělat, když bude opravdu plný?Dík za radu:-)

Tak teď jsem v háji, pustil jsem NTB bez HDD (ten mám připojený na jiný PC) a monitor je stále polotmavý, vůbec se nechce rozjasnit. Tohle mi udělal dneska poprvé-nevím co se monlo stát:-(

NTB LENOVO T61 ztmavil display a OS už nechce naběhnout vůbec. Teď to provádí kontrolu, ale nevypadá to na úspěch.Kontrola se opakuje pořád dokola. Jdu vyzkoušet nouzák, ale začínám věřit tomu, že odchází něco z HW-zdroj? Všechno se stalo po nainstalování aktualizací. Ještě vyzkouším jiný monitor. Přivádí mě to k šílenství:-(

Do nouzového režimu se dostanu bez problému. Když vložím tento HDD do jiného PC

takze presto, ze ses v pohode dostal do nouzoveho rezimu,kde jsi mel pomoci msconfig zakazat spousteni vseho co neni od Microsoftu, zkontrolovat pomoci antiviru a antispyware skodnou, prohlednout prohlizec udalosti a najit si na google vypsane chyby, jal ses jako prvni vymontovavat HDD a patrne si to "domrvil" uplne - format a reinstal.

Ne,ne prosím, tak to není. V NTB jsem se dostal do nouzáku to jo, v msconfig skutečně nebylo nic co by se mělo zakázat.Pak jsem jen čistil (SuperAntiSpyware a Spybot) a stáhnul aktualizace, které kdosi asi za nějakým účelem vypnul.Opravdu to nalezlo mnoho havěti,ale to už jsem všechno psal. V jiném PC se HDD ukáže normálně (teď chci ještě vyzkoušet,jestli naběhne i OS v jiném NTB. Když pustím NTB přes jiný monitor-je obraz krásný (ale nenaběhne OS-mluvím jen o jasu obrazu), teď vyskočila hláška ERROR 0210: stuck key 42 (google mluví hlavně o LENOVO) Opravdu jsem s tím nic jiného nedělal. NTB je kamaráda a já se začínám bát, jestli ho někdo nenapálil. NTB má stále pološerý display i když tam vložím instalační CD-přes jiný Mnt jde krásně.
Já už fakt nevím.

to nemeni nic na tom, ze jsi jako prvni nemel spoustet OS toho disku v jinem PC - do jineho PC se to strka jako datovy disk kvuli vytazeni duezitych dat. To jsi ty uz jiste udeal, takze ti nic nebrani onomu reinstalu OS, pak uvidis na cem jsi, zda-li byl jen "domrveny" OS nebo je tam HW zavada.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru