Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OS záloha z výroby dotaz co stím :-)

Dobrý večer
Koupil jsem si Notebook Samsung s Windowsem 7 při první zapnutí mi nabídl rozdělení HDD nějakým programem od výrobce, disk pro C: nešel zmenšit na méně než 100Gb proto jsem se rozhodl Windows přeinstolovat,začal jsem nově bootovat win7 z disku dodaného od výrobce když došlo na fázy rozdělění hdd bylo tu pár disků a to C: , D : pak rezervovaný systémem (100MB) a 20 GB ted nevím jak to bylo přesně popsane možna zaloha image,oddíl pro obnovení nebo tak z poznámkou OEM tuto část jsem ponechal v pc a pustil se do instalace, po instalaci pouzil recorvery manager a nainstaloval ovladace pro pc . Můj dotaz zní co obsahuje oddíl 20 GB máte stím někdo skušenost ? Co by na něm mohlo být uloženo zda ho můžu smazat ? Zda je na něm ten Recorvery manager s ovladacema atd... a nebo jenom Image od výrobce ? Měl jsem v mechanice DVD od výrobce a nevím od kud se ovladače instalovali zda z DVD nebo toho oddílu ? Název zní jasne oddíl pro obnovení ale nevim zda je na nem ulozen původní image od výrobce a nebo jsou to ty ovladače a recorery manager.

Děkuji za vaši pomoc a čas . Jarda :-)

Předmět Autor Datum
Ked si pouzil recovery manager (a obnovu na stav od vyrobcu) tak sa to predsa vsetko obnovilo z toho… poslední
MM.. 16.09.2011 16:31
MM..

Ked si pouzil recovery manager (a obnovu na stav od vyrobcu) tak sa to predsa vsetko obnovilo z toho 20GB oddielu, cely Windows aj s ovladacmi. To co si predtym instaloval sa zrejme zmazalo, t.j. instaloval si to zbytocne.

nevim zda je na nem ulozen původní image od výrobce a nebo jsou to ty ovladače a recorery manager.

Je to image od vyrobce a to je presne to stejne jak to tvoje "ovladace recovery manager". To nie su ovladace, to je zaloha kompletne celych Windows aj s predinstalovanymi ovladacmi a tym recovery managerom mozes obnovit kompletne cele Windows.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru