Avatar uživatele
orestez

Obdivuji Miloše, přesto mě někteří nevěří, i když je vlevo dole. Sakra co s tím teď?

Tentok, odpověděl jsem, že se mě líbí přezdívka pana prezidenta mojeho Miloše Zemana, a sice vlevo dole. Je to pro vás urážlivé? Nebo pro koho? Mě uráží spíš takový sklovismus, možná až sádrovismus do bystymismu a metání hlav prezidentů do ulic. Támle jsou záchody VH, tam prodávají mapy a propisky VK já První Perokrad, pojďme dnes děti do Zoo. Bude tam pan Rath, a v Němčině to znamená, že budeme koukat na potkana. Můžu se zeptat? Máte rádi Prezidenta? Nebo obecně, měli jste někdy rádi nějakého svojeho Prezidenta? No proč se ptám. Pokud byste neměli rádi aspoň nějakého Prezidenta, tak byste nndím muemohli mít žádného. A než mít žádného, tak už to dopíši jak se říká u nás na Moravě. Mám ho rád a fandím mu. Když mě někdo smaže odpověď, neměl by vůbec pouštět otázky. Možná se pletu.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? ivzez před 2164 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ivzez

Zaměnit radu (Rat) s potkanem či krysou (Ratte),
smíchat pát přes deváté → to se tu asi moc dlouho neohřeje.

Nevím, kde „loví“ informace Ge0rge. Tam, kde lovím já,
má náš prezident kredit vyšší než jejich domácí politici.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kryšpín

Nejsem pamětník, ale mů starý příbuzný má názor, – když se posoudí předchůdce, jeden omlouvání ihned druhý den na pronajatém Hradě Němcům, divoká amnestie pro gaunery, milosti pro kamarádičky, schvalování humanitních vojenských zásahů, slibování pohádek o pravdě a lásce a.p, , rovněž druhý, šéf neviditelné ruky trhu a penízek které nevoní, divoká privatizace bez právních podkladů, porcování státního majetku, výroba milionářů, amnestie pro zloděje. Tak třetí v pořadí od ohromného hedvábného sametu a bojovného řinčení dozick klíči vychází lépe.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Asi žijí na jiném místě naší krásné Moravy. U nás se opileckému prezidentovi který víc než smysluplnou diplomacii oplývá jen utržkovitými bonmoty kterými zřejmě baví jenom sám sebe a tu falešnou slizkou hlásnou troubu Ovčáčka až tak nekriticky nefandí. Jak by řekli v Globu, tady je svět ještě v pořádku. Tento prezident už stihl na západě ztratit veškerý kredit a ochotni poslouchat jej déle než je nezbytně nutné jsou už jen v komunistických diktaturách, které tak rád navštěvuje a se kterými si tak dobře rozumí když přijde na palbu do vlastních řad.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Jistota je jedna: Ten, kdo přijde po něm, bude ještě horší.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
orestez

Aha Ivzez, já psal po pivě. Neměl bych to dělat. Děkuji.

před 2163 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ivzez

Přemýšlím, že bych tu odpověď upravila.

Napsala jsem ji, aby Vás moc nepřekvapilo,
kdyby otázku někdo smazal/skryl…

Ještě počkám, jestli tu otázka vydrží do zítřka,
něco s tím udělám.

před 2163 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek