Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obecná chyba systémové desky

Dobrý den,
mám notebook HP 625. Přestal mi fungovat, prakticky nejde zapnout. Když se o to pokusím, blikají pouze diody. Na webu HP jsem zjistila, že 5 bliknutí znamená Obecnou chybu systémové desky. Nic bližšího není popsáno.
Notebook má nový OS i opravený Bios, je testovaný na velkou zátěž. Člověk který mi ho spravoval s ním neměl problém, ale kdykoliv ho já přivezu domů tak prostěš nefunguje. Posledních pár dnů se mi ho podařilo zapnout zhruba po půl hodině. Najednou začal hlasitě hučet a poté naskočil. Nyní se snažím opakovat stejný postup, ale nedaří se.Můžete mi poradit jestli je něco co můžu udělat, nebo je má jediná možnost ji vyměnit?

Děkuji

Předmět Autor Datum
Ja si myslim ze tvoja jedina moznost je vymenit "Člověk který mi ho spravoval" :) "opravený Bios" -… poslední
MM.. 16.06.2014 20:51
MM..

Ja si myslim ze tvoja jedina moznost je vymenit "Člověk který mi ho spravoval" :)

"opravený Bios" - to znamena ze s tym robil co? V BIOSe sa nic neda opravovat.

Ked to u opravara vzdy nabehne na prvy sup, tak sa v prvom rade pytaj jeho ze jak to dokazal. Mozno je kuzelnik, alebo ma iny zdroj, alebo zapojeny do nejakej inej zastrcky kde neni nejake rusenie od inych veci a zdroj je mierne vadny, alebo nemal vlozenu baterku, alebo ho drzal nakrivo (studenak na doske), alebo neviemco s tym robil. V kazdom pripade je ten notebook vadny, moze byt len kontakt blby kdesi na doske na nieco apod

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru