Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obnoveni systemu a smazany spyware

Ahoj lidi mozna si me jeste pamatujete z predchoziho topicu ktery jsem pred chvili umistil na tento web. tykal se spomaleneho CPU, vyresil jsem to tak, ze jsem pc projel anti-spywareovym programem a nasel tam strasny kvanta bordelu (600).

No a ted k tematu.kdyz jsem tedka vymazal tech 600 skodlivych s*acek (mezi kterymi bylo 20 trojanu) a chtel bych obnovit system treba na vcerejsek, tak nevrati se mi tam ty viry (spyware) ????

DUVOD OBNOVENI SYSTEMU:

posledni dobou se mi stavalo to, ze po zapnuti pc mi najednou prestal jet zvuk...a ukazovalo mi to ze "zvukove zarizeni neexistuje" , vzdycky jsem to vyresil tak, ze jsem obnovil system do predchoziho stavu a dal sem nic neresil...takhle sem to udelal aspon 10...Myslim ze za ten zvuk mohla ta spina v PC kterou sem pred chvili odstranil a tudiz i doufam ze uz se ten problem se zvukem nebude opakovat. ALE potom jak jsem smazal tech 600 skodlivyn tak mi po restartu opet prestal jet zvuk. Hodlam to vyresit tak ze udelam opět jiz to zminovane obnoveni systemu.
a vas se ptam jestli ta obnova bude mit nejaky nasledky na ten smazany spyware? a pokud mate nejake napady co udelat s tim zvukem tak tak muzete poradit :)
Dekuji

Předmět Autor Datum
Pokud sis do počítače dokázal natáhnout tolik svinstva, tak je dost dobře možné, že už ho tam máš za…
Wikan 25.03.2012 19:24
Wikan
instalace se nedělá obnovením systému. nainstaluj si driver chipsetu ke tvé základní desce, zbytek z… poslední
lední brtník 25.03.2012 19:45
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru