Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Obnovení Win7 na notebooku HP

Zdravím. Mám notebook HP Pavilion, vytvořil jsem si k němu recovery disky s Windows 7. Chci se zeptat jak funguje obnovení Windows z recovery disků? Konkrétně provede-li se kompletní formátování HDD před instalací Windows? Jsou-li v instalaci obsaženy i ovladače/drivery pro celý hardware notebooku? A mohu-li nějak ovlivnit, co chci nainstalovat nebo se nainstaluje komplet vše z recovery disků? Omlouvám se, pokud to tu již někde je, jinak předem díky za odpovědi.

Předmět Autor Datum
recovery znamena ze sa obnovi vsetko na stav ktory si si zalohoval (vytvorenie recovery = vytvorenie… poslední
MM.. 23.07.2010 22:18
MM..

recovery znamena ze sa obnovi vsetko na stav ktory si si zalohoval (vytvorenie recovery = vytvorenie zalohy, t.j. laicky povedane "zmrazenie" stavu systemu v tom okamziku a ulozenie niekam, t.j. obnovi sa kompletne presne ten stav aky bol v okamziku vytvarania zalohy).

HP ma zvycajne aj moznost obnovy (recovery) na cisty stav od vyrobcu (factory) aky bol pri kupe notebooku, a je to zvycajne ulozene na disku t.j. netreba k tomu ziadne DVD, len mackat cosi pri starte notebooku (tusim F10) a vybrat si tam recovery - factory. vid navod.

P.S. zvycajne sa pri obnove vsetko nove zmaze takze svoje data si zalohuj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru