Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obnovení instalace programu WinDVD 7 Platinum

Dobrý den. Nevím jestli tento dotaz patří do této rubriky, také nevím jestli s tímto typem programu jsou zde zkušenosti. Ve vyhledávání jsem nic nenašel.

Tak tedy: v r. 2006 jsem koupil online u naší softwerové firmy WinDVD 7Platinum. Nainstaloval, aktivoval, v pořádku. Ale v zimě jsem musel uvolnit mnoho místa na discích pro práci a vše zbytečné muselo dočasně pryč. Jenže při reinstalaci později jsem zjistil, že starý aktivační klíč už neplatí (vyprší za 10 dní po stažení.) Nový získáte jedině tak, že se připojíte na svůj účet u Intervidea/Corelu,kde máte (mít!) všechny své koupě, zadáte heslo,e-mail pod kterým byl program koupen, poslední čtyřčíslí kreditky a je vám vygenerováno nové aktivační číslo. Jenže to je při přímém nákupu u nich. Při koupi přes naši firmu jste pouze zapsáni do účtu ale produkty v něm nemáte.

Technická podpora Intervidea mi sdělila, že aktivovat by tedy měl prodejce, ale jedním dechem dodala,že zahraničním prodejcům aktivační práva neudělují. První sranda. Můj prodejce mávl rukou a velmi poctivě mi dodal úplně novou licenci zdarma. Jenže asi za 5 měsíců odešelů disk a to samé. Na prodejce už nechci - udělal co mohl, a technická podpora Intervidea v Corelu umřela. Doslova. Druhá sranda. Ze zoufalství vzniklo (asi v USA) svépomocné fórum které už má snad 100 členů.

A právě na tom fóru jsem si přečetl radu, která prý zaručeně funguje, ale mne z ní mrazí v zádech: přetočit hodiny počítače zpět k době platnosti první aktivace,použít v instalaci původní údaje které jste koupili (stažený program, heslo, e-mail i aktivační číslo) a potom hodiny vrátit nazpět do reálného času. Aktualizace prý už nejsou, program je ve verzi 7 ukončený tak o nic nejde.

Jenže jaký následek toto bude mít např. na automaticky aktualizované dokumenty a jiné soubory? Má s tím někdo zkušenosti? Dost se toho bojím.

Děkuji

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru