Tak lepší jsou kameninové.Ale dneska se z 90 % používají ocelové.Ocel se hřeje,ale za tak krátkou dobu kdy melete porci na jednu,dvě /čtyři kávy se ani ocel nemá čas zahřát. Mletí kávy na xxx káv dopředu (do zásoby) snad neprovozujete,doufám..
0
před 3607 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zéleží na drážkování kamenů a dotažení na jemnost pokud se to přežene káva se pálí.
0
před 3600 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
není zač...............................................................................................................................
Drap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 585 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |