Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ochrana pred vyplavenim

Dobre rano, zajimalo by me, zda existuje nejaka funkcni a levna ochrana proti vyplaveni sousedy. O co mi jde. Bydlim v bytovem dome a nad nasi koupelnou je dalsi koupelna. Uz se v minulosti stalo, ze nas vyplavili. Pri planovane rekonstrukci bych chtel udelat v koupelne podhled, povede tam nove plyn, bude tam plynovy kotel, apod. Rikal jsem si dat tam nejakou folii nebo plastove desky, ale co ja vim, treba je dostupne nejake sofistikovanejsi reseni. Diky. O.

Předmět Autor Datum
Možná by se dalo do místa, kde se předpoládá, že by tekla voda od sousedů shora, nebo kde už voda te… poslední
náhodný 22.04.2013 07:04
náhodný

Možná by se dalo do místa, kde se předpoládá, že by tekla voda od sousedů shora, nebo kde už voda tekla, dát čidlo vody a napojit na šíleně řvoucí alarm, aby to sousedy upozornilo. Čidlo by ale nemělo snímat přirozenou a normální vlhkost ve vaší koupelně.

Také je dobré vědět, kde je hlavní přívod vody do domu (hlavní uzávěr vody) a v případě vyplavení vodu ihned zavřít. Nevadí, že budou naštvaní všichni obyvatelé, kterým nepoteče voda, protože pak snad všichni budou mít na vyplavující rodinu vlyv, aby si na vyplavení dala příště pozor.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru