Avatar uživatele
Miroslavst

Chybějící tlačítko na odpovědích

Nechybí vám tady jedno tlačítko? Navrhoval jsem jim, že by ho mohli udělat.
Jde o to, že pokud jsem třeba na páté stránce a odpovím, nemůžu se vrátit zpět na pátou stránku a pokračovat v pročítání otázek odtud kde jsem skončil, ale musím se tam proklikat zpět.
Jo, můžu použít tlačítko zpět v prohlížeči, ale to není ono. Můžete namítnout,že se můžu vrátit sám na tu pátou stránku zmáčknutím pětky, ale copak vy přesně víte, kde jste skončili?
Mohli by po odpovědi dát tlačítko zpět a bylo by.
Souhlasíte?
Doplňuji:
Nejsem si jist, jestli zpět v prohlížeči má vliv na odpověď, kterou jsem dal. Ta je přeci odeslaná. Budu to muset na nějaké odpovědi vyzkoušet.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Marunka před 5148 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

pravda, taky mi to párkrát napadlo, když jsem byl v podobné situaci. Důležité ale je zdůraznit, že při onom „návratu zpět“ nechcete vzít zpět ani právě danou odpověď.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
GangstaHelper

Já teda nevidím důvod, proč sem takové tlačítko dávat. A když máte s oblibou srovnávat to tu s fóry, tak vám řeknu, že tam takové tlačítko taky není, a nikdo po něm netouží.

Já tento problém nemám. Pochybuju, že je tady někdo, kdo používá prohlížeč nedisponující funkcí prohlížení v panelech. Tak si každou otázku otevřu v novém panelu, a když se chci vrátit, tak ji zavřu. A toto má výhody: Zavření panelu je rychlejší než načítání stránky od znovu (a to platí i v případě použití funkce zpět, ta je pomalejší než zavření panelu).

A komu by se snad nechtělo použít více panelů, je tu taková malá šipečka vedle tlačítka Zpět, na tu kliknete a vyskočí vám seznam kroků, tak kliknete na ten s výpisem otázek. Vážně je to tak težké, že byste sem přidávali zbytečné tlačítko?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Michal

Já plně souhlasím.Zklamu tě Miroslave,oni najdou 20možností proč toto tlačítko ne,místo aby se hledala jedna možnost proč ano!

Zdroj: život a PC

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Gorouš

Souhlasím s jeho zavedením, můžeme kontaktovat administrátora.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Misak22

Také jsem pro je to hrozné jsem na 7 str. odpovím na otázku a pak zjistím že jsem se nepodíval na stranu kde jsem skončil tak hledám.Takové tlačítko by se hodilo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anetadela1

Já si při odpovídání otvírám další okno kolečkem na myši. Odpovím a pak okno zavřu a dál normálně pokračuju, protože mě to hodí do prvního okna,tam kde jsem zkončila zrovna. Já v tom problém nevidím…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek