Avatar uživatele
M-Rock

Odinstalace OS z PC

Stáhl sem si program (vir) co mi zlikvidoval systém, tak jsem přeinstaloval a poté se mě objevili již dva OS..takže když ted dá znovu instalovat budu mít 3 OS…poradtě jak z PC systém odinstalovat aby tam zůstal jen ten který chci. prosím prosím

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5048 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bumbes

Pokud jsou na HDD důležitá data tak je zazálohovat na nějaká média CD, DVD, FlashDisk, externí HDD a pod.
Potom asi opravdu bude lepší nová instalace s formátem HDD.
Ostatní možnosti jsou už většinou alespoň pro poloprofesionální znalce správy OS.
Je sice jednoduchá možnost nainstalovat OS na obvyklé umístění C:\WINDOWS, potom upravit BOOT.INI, a následně smazat ostatní zbytečné instalace; ale mužou se při tom vyskytnout různé komplikace, které amatér nezvládne.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

najlepšie je nie preinštalovať, ale znova nainštalovať z externeho zdroja (CD,USB) aj s formátovaním disku a doinštalovať aktualizácie a antivír a až potom doinštalovať programy.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Toruk

Doporučuji systémový HDD zformátovat, nebo ještě lépe vymazat programem/ utilitou EREASER (je to free soft- ale účinný na parazity) a teprve poté instalovat nanovo OS. Tak máš jistotu, že disk je čistý. Nové programy vždy před instalací prověřuj antivirem (i key- geny)- s vyjímkou originálních.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

pri instalaci systemu zrus diskovy oddil a vytvor jej znovu, v zaveru proved formatovani disku … to je vse. Predtim si nezapomen osobni data zalohovat na flashku nebo dvd protoze na disku bude pouze a jen cista instalace systemu, vychozi aplikace – jakekoliv volitelne aplikace si budes muset najit znovu na internetu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek