Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Odkaz na aplikaci v PowerPointu

Zdravím lidi,

chtěl bych Vás požádat o radu. V PowerPointu 2010 dělám prezentaci a v ní mám odkazy na .exe soubory. Vytvořil jsem je na základě rady od uživatele MM.. za což mu děkuji.
4 hodiny se trápím nad tím, proč když prezentaci spustím klepnu na ovládací prvek pod kterým je příkaz na spuštění onoho .exe souboru se aplikace spustí a když pak na ni klepnu podruhé napíše mi Powerpoint že nemůže najít nebo spustit daný soubor. PROČ? Když to poprvé šlo? Takových odkazů na aplikace tam je několik a vždy po spuštění prezentace funguje kterýkoliv z nich, ale pouze jednou, poté nefunguje žádný. Částečně jsem přišel na to, když prezentaci otevřu, jdu do nastavení jednoho (je jedno jakého) odkazu pro danou aplikaci, otevřu umístění souboru a pouze nalistuji kde se aplikace nacházejí, následně kliknu na storno a okno s nezměněným odkazem zavřu potvrzením OK, VŠE funguje jak má.
Zkrátka stačí prezentaci na začátku ukázat kde se soubory nachází a funguje to. Bohužel po zavření s uložením a opětovném otevření je to to samé co dřív.
Mimochodem všechny soubory mám umístěny ve stejné složce kde je i samotná prezentace.

Nevíte prosím Vás kde by mohl být zádrhel, mě už to hlava nebere. Trochu obsáhlejší popis snad to jde pochopit, kdyby ne tak viz video v příloze :)

Všem tímto mockrát děkuji za snahu o pomoc.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru