Avatar uživatele
sofid

Chytrý telefon – Huawei Ascend G300

Tak jsem se nakonec rozhodl že si nejspíš pořídím tenhle chytrý telefon:
Huawei Ascend G300 – http://mobilni-telefony.heure­ka.cz/huawei-ascend-g300/ jen jsem narazil na menší drobnost, má to android 2.3 a starší, nebude to problém?Myslím tím stahování ruzných aplikací z android obchodu.Nebo jinačí nedostatky.
Předem děkuji za odpovědi.

Doplňuji:
Tak jsem nakonec našel ještě lepší a ktomu levnější: HUAWEI Ascend Y300 – http://mobilni-telefony.heure­ka.cz/huawei-ascend-y300/recenze/

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: sofid

Zajímavá 0 před 3819 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Huawei moc dobré mobily nedělá, Ascend G300 žádná sláva není a ani novější Y300. G300 tuším má možnost upgrade na Android 4..0, ale mějte na paměti, že 512MB RAM pro Android je málo a časem uvidíte, že budete dlouho čekat, než se Vám načte seznam kontaktů, menu či další věci, o aplikací ani nemluvě. Mobil může občas i zamrzat.

Když už Android, tak to chce tak 1GB RAM a to v této cenové relaci těžko seženete. Proto bude lepší kouknout po mobilu s operačním systémem Windows Phone, který je mnohem úspornější a vystačí si i s 256MB RAM pro svižný provoz a provoz většiny aplikací – dával jsem Vám tip – Nokia Lumia 610 či můžu doporučit novější Nokia Lumia 520.
Nebo bych to pak viděl na mobil bez operačního systému jako byla ta Asha nebo to LG, jak jste měl v tom seznamu.

Co se týká stahování aplikací, tak většina je stále kompatibilní s 2.3, tady by problém být neměl.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Majkl95

Prosimtě já měl Sony xperia typo a ten měl 512 Mb ram jo :) stáhl jsem si pár appek a furt to buzerovalo že je málo ram ať ukončím nějaký procesy :D mobil pak byl neskutečně pomalý pozdějc dokonce začal jakoby padat až se dokola resetoval :D a to měl ten android :) takže já sem teďka na andorid alergický a bedy mě poradil windows phon a je to jako velký rozdíl :D Nokia lumika 520 má taky 512 Mb ram ale můžu tu mít aplikací kolik chci a nic mě nebuzeruje mobil se nespomaluje no prostě dobrý ;)

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Bedy Nahlásit


Avatar uživatele
Retko

Pokud muzes priplatit 1500, radil bych toto http://mobilni-telefony.heure­ka.cz/samsung-i8190-galaxy-s-iii-mini/specifikace/ … Skoro posledni verze Android, a ma to i 1GB Ram… Tvoje ma 512.. Ja mam 1GM asi, na svym SGS2 a obcas mi ani to nestaci. (300 si zabere system). Takze jak jsem psal minule, v jinem postu, pokud chces stahovat aplikace a nejak ho vice pouzivat, tak ty levny hracky te budou spis stvat nez tesit…

A k otazce,
nektery aplikace jsou delany na novejsi verze android, takze google play rozpozna tvoji verzi, a ty co ti nepujdou, ti ani nezobrazi. Celkem skoda potom.

A na druhou stranu, ja jsem si kupoval SGS2 s 2.3 androidem, ale udelal jsem si update na novejsi.. Jenze muj mobil je proste znamy model, proto zde je update jednoduchy. Proto jsem i minule radil si vybirat zname modely.. Tohle co sis vybral je riskantni, a tyhle veci jako update, zmena ROM jdou mimo uplne.. Obecne ti to staci na nejaky medialni funkce, hudba, filmy, surf,; dale sms a volani. Na vice, budes trpet…

Mam zkusenosti s levnym tabletem, za dva dny sel spatky do regalu a vymenil jsem za 2000 drazsi Samsung TAB… No mam i vice zkusenosti s mobily, je to temer stejne, ale to nebudu rozebirat… Ver mi, levny kolem 3000 se nevyplatej..

Tak Lovu Zdar

R,

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tw!st

Já nevím, ani jeden z těchto telefonu není moc kvalitní, mají chabé rozlišení, žádný extra výkoný procesor,… počítej s tím že si na takovém mobilu nezahraješ žádně graficky náročnější hry, a např filmy a videa nebudou taky moc kvalitní, to už je lepší si připlatil ještě 2 tisíce pro nějaký který má lepší foťák, procesor a HD rozlišení displaye

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

zkus se podívat ještě na tato čtyřjádra, jsou perfektně vybavená a stojí podstatně méně než za co koupíš podobný telefon tady u nás:

http://www.pan­dawill.com/mo­bile-phone-c1/android-os-phone-c551.html?dir=as­c&order=price&pho­ne_cpu=254&pho­ne_os=262

nebo

http://www.pan­dawill.com/mo­bile-phone-c1/android-os-phone-c551.html?dir=as­c&order=price&pho­ne_cpu=278&pho­ne_os=262

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek