Avatar uživatele
anonym

Odneti svobody

dobry den prosim vas mam dotaz dostal jsem zakaz rizeni na dva roky za alkohol a komu 20 000 tisic korun pokutu zaridil jsem si to na splatky po 2000 tisicich mesicne splatky se meli uskutecnit v cervnu jenom ze ja sem v cervnu byl na operaci kolene zranil jsem se pri sportu doba leceni trvala 7 mesicu takze sem nemnel zadnej prijem tak sem to nemohl splacet tak tam je nahradni trest odneti svobody na dobu 2 mesice, ted sem zase zacal chodit do prace takze mam prijem sem sportovec jeto sceho splacet vuci trestu sem se odvolal mislite kdys to zacnu splacet mislite ze me zavrou? nebo co mam delat lekarske spravy mam,dekuju za odpoved

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5212 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
standa

  1. pokud jste soudu neadresoval žádnou žádost o splátky případně o odklad splátek, tak máte problém
  2. pokud jste odvolání podal ve lhůtě, tak by to mělo být na dobré cestě, ale je nutné soudu poslat žádost o povolení splátek *)
  3. pozor však na roční lhůtu, ve které je nutné pokutu zaplatit

*)
Odsouzený, kterému byl uložen peněžitý trest, může v případě, že není schopen zaplatit celý trest najednou, požádat soud o povolení splátek. Pokud soudu prokáže existenci takových důvodů, budou mu splátky povoleny. Trest však musí být ve splátkách zaplacen nejpozději do jednoho roku od právní moci rozhodnutí o uložení trestu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek