Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odpojení WiFi

Ahoj,

mám problém.
Přes přijímač WiFi Sagem se připojuji již nějakou dobu. Aktuálně se mi počítač připojí, chvíli je připojen, vyskočí "Žádný signál" a po chvilce se i připojí. Bez restartu počítače se nedokáže připojit k síti znovu. Přijímač funguje na jiných počítačích bez problému - zkoušeno. Dokonce i stejný přijímač na tom počítač stejně blbne. Neumíte něco poradit? XP včetně ovladače jsem přeinstaloval. Kdyby byly aktuálně peníze, tak bych šel hned do nového.

Děkuji moc.

Předmět Autor Datum
netuším co presne je ten " přijímač WiFi Sagem " , možná zádrhel bude v tom, že WiFi je komunikace… poslední
Joseph 17.12.2013 12:54
Joseph

netuším co presne je ten " přijímač WiFi Sagem " ,

možná zádrhel bude v tom, že WiFi je komunikace oboma smery, počítač musí vysílat i prímat a stejne je na tom i ten druhej konec spojení, asi tím to bude .... :puff:

no dejme tomu, " přijímač WiFi Sagem " je USB krám zapichnutej do nečeho starého a pomalího, v tom múže být také problém, USB komunikace žere dost hodne procesorového času, možná procesor na to USB jednoduše občas nemá kdy ...
práve z tohoto dúvodú mívajú notebooky WiFi kartičky zásadne na PCI sbernici ... no ale když to USB je tak laciné, nové stroje jsou výkoné a komunikaci na USB stíhají, tak není poblém, no na starém hardware už problém nastat múže ... :puff:

to jsem problematiku blbého driveru nezmínil ... :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru