Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Okno "Please Wait

Na notebooku Acer Aspire 7530G (OS Vista HP, NVIDIA GeForce 9400M TurboCache)dochází ke krátkodobému přerušování činnosti na 1-2 minuty, přičemž se objeví uprostřed malé okno s nápisem Pleas Wait. Stává se to po době nečinnosti NB třeba jen 15 min. když jej znovu "oživím" nebo během změny či instalace nějakého programu, při připojení a odpojení síťového zdroje ap. Jinak žádné další problémy jsem nezjistil. Závada se vyjímečně projevovala již dříve - v záruce bude ještě půl roku.
Děkuji předem za každou dobrou radu.

Předmět Autor Datum
předpokládám že máš česká windows. čili za anglickou chybovou hláškou je nějaký shitprogram co sis d…
lední brtník 26.01.2010 19:30
lední brtník
Skus to sfotit a daj obrazok na www.imageshack.us a sem daj link na ten obrazok samozrejme :)
MM.. 26.01.2010 19:37
MM..
Dík za radu, postupně to odzkouším. poslední
Kanto 27.01.2010 14:41
Kanto

předpokládám že máš česká windows.
čili za anglickou chybovou hláškou je nějaký shitprogram co sis doinstaloval*: furt ti indexuje celý disk, stále dokola se skenují všechny soubory na viry, cpe multimédia do pochybných knihoven, nebo spyware odesílá postupně celý obsah disku na internet.

*) ne že by shitózní acer nevybavoval nový ntb tolika automaticky spuštěnými programy, že samotné windows jsou rády že na ně vůbec dojde řada.

takže se podívej co se ti automaticky spouští po startu (msconfig.exe, hijackthis, autoruns, starter, ...), a povypínej nesmysly (nezapomeň i na služby).
taky můžeš mít trvale spuštěný správce úloh - okno procesy, 2x kliknutím na záhlaví %cpu setřídit podle největší zátěže - a pozorovat který proces za tu chybovou hlášku může.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru