Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Omylem jsem odinstaloval micrtosoft office

Dobrý den,
včera jsem omylem odinstaloval Microsoft Office Professional 2003, ve snaze zrychlit počítač, program byl legálně zakoupený s notebookem. Nyní mi samozřejmě zmizel Word, Excel atd. Instalační CD nemám, může mi prosím někdo poradit, zda neexistuje způsob jak tu operaci vrátit? Jsem úplný amatér a tak se omlouvám za nepříliš popisný obsah, snad mi pomůžete i tak
Děkuji
Ian
Zmena predmetu, pôvodne: OMYLEM JSEM ODINSTALOVAL MICRTOSOFT OFFICE (los)

Předmět Autor Datum
Měl by pomoci bod obnovení.
ferokulda 14.02.2011 11:46
ferokulda
Moc děkuji za odpovědi, ale nyní jsem lehce zmaten. Jak jsem byl předeslal jsem fakt amatér a tak ne…
Ian 14.02.2011 19:44
Ian
Napiš do Google windows bod obnovení, zmáčkni Enter a čti. Možná to nepomůže.
karel 14.02.2011 19:51
karel
Abys neřekl :-D tak: Start => Všechny programy => Příslušenství => Systémové nástroje => Obnovení dy…
ferokulda 14.02.2011 20:15
ferokulda
Pravděpodobně to nebyla to plná verze, ale pouze třicetidenní. Kdyby to byla plná verze, tak od k to…
Kráťa 14.02.2011 11:51
Kráťa
Myslím, že už má NB asi déle než 30 dní.:-) Možná se pletu, ale o legálnosti MS Office 2003 Profi na…
jbo 15.02.2011 08:20
jbo
Díky moc za radu, Open Office jsem nainstaloval a v pohodě, nicméně rád bych asi vrátil i ty MW, píš…
Ian 15.02.2011 15:38
Ian
A máš to licenční číslo? Pokud ano, stáhni si k němu odpovídající německou verzi (či kde bylo kupová… poslední
Kráťa 15.02.2011 15:54
Kráťa
mas to online, na co s tim svinit system web-apps
cyl 14.02.2011 11:55
cyl
Nač psát třeba soukromé věci někde po webech? Jakou máš jistotu, že se to neukládá i kamsi, kde to č…
Kráťa 14.02.2011 13:57
Kráťa
To je dokonalý 8-) Odtedka se budu k netu radsi pripojovat pres hw firewall a pro jistotu z dosu, ab…
vzklp 14.02.2011 15:09
vzklp
Nejlepsi zabezpeceni je odpojeny sitovy kabel.
JR_Ewing 15.02.2011 15:50
JR_Ewing

Pravděpodobně to nebyla to plná verze, ale pouze třicetidenní. Kdyby to byla plná verze, tak od k tomu máš licenční číslo. Pak stačí stáhnout z webu Microsoftu instalaci, nainstalovat, aktivovat...
Stáhni si Open Office. To je kancelářský balík zcela zdarma a česky, který umí formáty (doc, xls, ppt...) MS Office otevírat i ukládat
index.html

Díky moc za radu, Open Office jsem nainstaloval a v pohodě, nicméně rád bych asi vrátil i ty MW, píše, že pokud je to plnohodnotná verze mohu reinstalovat mám-li licenční číslo. počítač jsem kupoval v zahraničí asi s již nainstalovaným programem. Nevíš jak bych měl postupovat, tedy uvědom si, jak jsem již psal, že jsem echt uživatel nic víc, takže pokud moýno polopatisticky:-)) Ian

Nač psát třeba soukromé věci někde po webech? Jakou máš jistotu, že se to neukládá i kamsi, kde to čte halda Číňanů a dělají výstřižky pro CIA, aby pochytali teroristy?
Budeš psát třeba kámošovi, jak sis vycvičil poštovní veverku a že mu pošleš zásilku, oni si to "rozkódují", že jde o přepravu Semtexu do Bílého domu.
Před domem ti během chvíle zastaví dodávka s nápisem "plynoservis". Řidič bude pořízek v montérkách a kšiltovce, ale vše bude jinak. Ze střechy dodávky se vysune nenápadná anténa a natočí "správným směrem".
V zadní části bez oken bude dodávka vybavena nejmodernější technikou (počítače, plazmové 3D monitory etc.). U monitorů zasednou experti na IT a u hlavního nejlepší hacker, co bude k sehnání.
Přes Wi-fi se dodávka připojí k tvému počítači a udělá ti bleskový audit nainstalovaného software, což samo už bude důvod k zatčení, protože třeba budeš mít na počítači nainstalovaný software "Teplota broskví", který nebude legální, navíc ani nebude podepsán výrobcem operačního systému počítače a ještě ke všemu to bude velmi podezřelé, protože jeden z hledaných teroristů (Hasam Ibn Abdul) říká své dcerce "Broskvičko".
Technici budou mít štěstí, protože zrovna se ti začne točit na monitoru zavináč se sdělením: "Máte novou zprávu" a přečtou si tak tvou nejnovější poštu. Ze zprávy pak vydedukují, že často nakupuješ Viagru (zpráva se bude týkat nákupu Viagry se slevou na www.aaa-pillsviagra-aaa.com) a hlavní hacker ti pak ještě přes optický snímač myši přečte dokument, jenž ti bude ležet na stole a ty nad něj nevědomky nadzvedneš na vteřinu myš a bude čas na zásah "rychlé roty".
A na to se netěš, protože rychlá rota má svítilny.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru