Avatar uživatele
anonym

Opařili jste si někdy omylem intimní partie a co mi pomůže na příšernou bolest, když jsem si omylem opařil varlata?

Chápu, že to zní asi komicky, ale mně do smíchu rozhodně není. Takže k věci. Stačilo přijít po šichtě domů a člověk je nevábný, špinavý. Hlavu jsem si myl včera, a tak se mi nechtělo jí opět mýt a stačilo by mně umýt si zbytek těla, ale sakra, že jsem se na to nevyprdnul! Sprchovou hadici jsem sundal z vrchu a omyl se, ale když to teklo docela studené, tak jsem přidal teplou, ale ona ta mrcha začla dávkovat skoro vařicí v momentě kdy jsem omýval zadní stranu stehen a ta vřelá mi pěkně propláchla vnitřní stranu pytle. Jak se teď zbavím té bolesti? Přejde to? Budu moct mít ještě někdy děti? K urologovi s tím nepůjdu, protože tohle jsou snad jen podrážděné nervy šourku, nebo ne? Už jste si někdy opařili intimní partie?

Řeže mě pytel a ta bolest naprosto ochromuje mysl a soustředení. Když na to dám chvíli přes utěrku led, tak kdo mi zaručí, že si neodnesu i zánět močových cest? Nechci si brát Ibalgin, pokud to není nutné, a beru to jako poslední možnost. Jak jsem si mohl opařit koule? Jednoduše stačí, když máte v domě vodu přes čerpadlo, které se rapidně dávkuje a pouští velmi agresivně vodu a změny její teploty jsou velmi nevypočitatelné. Pořízení termostatické baterie sice problém částečně eliminovalo, ale stále to není úplně ideální.

Zajímavá 0 před 2828 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Chladit, chladit, chladit, mazat asi ne, nosit volné oblečení, aby se ti textil netřel o kůži, a hlavně vydržet. Já jsem si nedávno spálila patro o horkou polívku,vím, to se nedá srovnat, ale puchýř jsem cítila a za dva dny byl pryč.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Tak to opařené nebude a brzy to přejde. Kdyby jsi byl opařen, tak už dávno bys navštívil lékaře.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek