Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Opera - blokace reklam, reklam před videama atd. ? help

Zdravím,

instaloval jsem si různé addony na blokování reklam,

noAds advanced - blokoval krásně otravné reklamy u videí
Opera adblock
NoAds

problém je, že jaksi noAds advanced přestal fungovat, reklamy se objevily, když sem toto rozšíření odinstaloval, stáhl znovu (v domění, že třeba vyšla nová verze) tak stále nefunguje. To samé i u banneru na webových stránkách, pořád jsou vidět, ačkoliv to předtím cca 14 dní jelo půl roku v pohodě.

Neví někdo co s tím, nebo nezná nějaký jiný doplněk, abych nemusel čumět na uřvanýho debilního mimozemšťana od Alzy atp.?

Předmět Autor Datum
Na jedne z Oper pouzivam toto a funguje to dobre https://addons.opera.com/cs/extensions/details/noa…
Radek 16.11.2012 11:42
Radek
díky určitě vyzkouším :)
icepower32 16.11.2012 11:44
icepower32
Tak výborně, problém solved. Odstranil jsem staré addony, instaloval ghost a addblock z prvního odka…
icepower32 16.11.2012 11:47
icepower32
Bude to fungovat i na Opera Mobile? poslední
rokator 16.11.2012 12:17
rokator

Na jedne z Oper pouzivam toto a funguje to dobre https://addons.opera.com/cs/extensions/details/noa ds-multilingual-german/?display=en mam rad, kdyz se da blokovani jednoduse zrusit a to tady jde. Jeste lepsi ale je pouzit uzivatelsky skript. Ja treba pouzivam tento block external script a ke stazeni je tady http://www.opera-prehliadac.com/prehliadac-opera/c lanky-a-navody/315-userjs-rozsirenia-pre-operu.htm l

a jeste si nainstaluj Ghostery https://addons.opera.com/cs/extensions/details/gho stery/?display=en . Blokuje taky dost techto smejdu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru