Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Opera 11 - vyhledávání v českém Googlu přes adresové pole

Ahoj,

vždy jsem používál jako browser Operu. S aktualizací na verzi 11 mám však následující problém. V dřívějších verzích jsem místo zadávání google.cz a následném hledání určitých informací používál přímo adresové pole pro vyhledávání na Googlu, jak to Opera umožňovala. Vždy mi Opera skočila na český google, nyní když však chci něco vyhledat stejným způsobem, výsledky mi to hledá v Google.com .. nevíte, kde bych to mohl nastavit, aby vyhledávání probíhalo v českém Googlu? Případně jestli se to nastavit vůbec dá, nebo je chyba jinde.

Díky

Předmět Autor Datum
Nemáš nějakou "jinojazyčnou" Operu? Mně to zavolá vždy český Google (na všech mých počítadlech). Zku…
mif 02.01.2011 13:56
mif
Přesně tak, to je ono :) .. Opera byla samozřejmě v češtině, v nastavení vyhledávání u těch zkratek… poslední
nene 02.01.2011 13:59
nene

Nemáš nějakou "jinojazyčnou" Operu? Mně to zavolá vždy český Google (na všech mých počítadlech). Zkus to s klíčem, například (jak je předdefinováno) g potrat do adresního řádku - vyhledá všechny potraty na googlu ]:). Jestli si to zavolá english google, zkus jít do nástroje - nastavení - vyhledávání - Google - upravit - podrobnosti, a přepiš doménu com v adresním řádku na cz. Nevím, jestli to pomůže, já tam com mám a skáče mi to do češtiny.

Přesně tak, to je ono :) .. Opera byla samozřejmě v češtině, v nastavení vyhledávání u těch zkratek stačilo přepsat u Googlu .com na .cz :) .. nevím, proč jsem tam měl .com .. hlavní je, že to teď běží :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru