Avatar uživatele
sdesigner

Oplati sa kupit WINDOWS 8?

Niesom ziadna lama no z dostupnych informacii na internete mam zmatok…niekde tvrdia ze somarina a niekde ze skvela vec…niekde ze metro styl otravuje a niekde ze sa da pekne prepnut na desktopovu verziu. Poradte prosim. Mam notas ASUS K52J. Rad by som nieco nove a bezpecnejsie z novymi funkciami a tak. V obchode som zaregistroval WINDOWS8 za nejakych 50eur. nieje to vela, ale pytam sa neurobim chybu? moja praca na pocitaci spociva v tom ze pouzivam hlavne produkty od ADOBE, Photoshop, Illustrator, indesign a ine. Dalej Cinemu 4D a Sony Vegas. Sem tam na odrelaxovanie zahram nejaku hru. Call of Duty a tak ale niesu re mna tie veci dolezite. dalej. Je dolezite mat kvalitny internet bez obmedzenai dat pri tomto windowsw? myslim ci vyzuziva ku svojej praci neaky cloud a tak. Pracujem v zahranici a mam len sprosty mobilny internet…Dakujem za odpovede a prosim aby odpovedali len ludia co o tomto produkte nieco vedia..spekulacii som sa docital az dost :)

Zajímavá 0 před 4156 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
štamgast

Windows 8=Windows 7…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jpau

Já bych to udělal takto…

  1. Stáhl bych si nějaký program pro virtualizaci, např. https://www.vir­tualbox.org/
  2. Stáhl bych si kradený (popř. tu legální časově omezenou verzi pokud ještě někde je) obraz s instalací a nahrál ho do virtuálky.
  3. Chvíli bych si s tím hrál a podle toho se rozhodl, líbí, nelíbí, koupím, nekoupím.

Jinak já to mám (upgrade) a nevím jak je to pro SK trh, ale tady mi nabízí cca za 1500,– oem upgrade, který pak mohu přenášet takže pokud si koupím např. nějaké repase pc s win xp (legálními) na místo stávajícího počítače, pak tam ten upgrade mohu nahrát, což si myslím je fajn.

Jen doplním, že to co napsal štamgast nemá žádnou vypovídající hodnotu a dokonce to není ani pravda (ať se bavím o jádře, prostředí, skoro o všem).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
led

jpau,
cena na Slovensku je 50–60€

před 3828 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek