Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Opožděné reakce klávesnice a myši

Mám takový problém s ovládáním ve hrách. Téměř u všech her se mi stává, že např. držím šipku vpravo po dobu 5 sekund a tak 2 sekundy po puštění tlačítka mi např. auto 5 sekund zatáčí doprava... Stejným způsobem se mi ve stejnou chvíli zasekne i myš. Ještě tak před 2 měsícema to bylo v pořádku a nic takového to nedělalo. Software, který jsem nainstaloval těsně předtím, než to začalo dělat jsem zkoušel odinstalovat ale ono nic. Zkoušel jsem také vyměnit klávesnici a protože mi to začalo dělat chvíli potom, co jsem si koupil nový monitor, zkusil jsem tam zapojit znovu ten starý... Bez úspěchu... Fakt už nevím co s tím... Jinak mám OS Windows XP, zákl. deska je MSI K8N Neo4 napadá mě jen vadná základní deska tak se Vás ptám o Váš názor... Co by s tím teda mohlo být ?! Předem děkuji za odpověd...

Předmět Autor Datum
IMHO je to softwarovy problem takze by bolo dobre prescanovat PC na viry a prezradit nam aky ze to S…
MM.. 20.03.2007 18:54
MM..
No tak je to už přece jenom nějaká doba ale myslímže to bylo po nainstalování Window blinds... zkouš…
Fyzzi 20.03.2007 18:58
Fyzzi
jo a eště na tu poslední sem neodpověděl... obě mám v PS2 ale zkoušel jsem dát myš i do USB... konek…
Fyzzi 20.03.2007 19:00
Fyzzi
Ak mas moznost od niekoho si pozicat USB klavesnicu tak skus, aby sa to priblizne lokalizovalo ze v…
MM.. 20.03.2007 19:32
MM..
No mohlo by to dělat třeba kdyby byl problém v grafických ovladačích a nestíhala grafická karta - ty… poslední
MM_tank 20.03.2007 19:43
MM_tank

IMHO je to softwarovy problem takze by bolo dobre prescanovat PC na viry a prezradit nam aky ze to SW si instaloval tesne predtym nez to zacalo robit.
P.S. klavesnicu a mys mas v PS2 alebo v USB? Ak PS2 skontroluj este ci je dobre zastrceny PS2 konektor, pripadne skus inu mys.

Ak mas moznost od niekoho si pozicat USB klavesnicu tak skus, aby sa to priblizne lokalizovalo ze v com je problem. Alebo nainstaluj Win+ovladace+programy nanovo nacisto. Mozes skusit najprv len preinstalovat ovladace ku vsetkemu HW co tam mas, a preinstaliovat directX, skusit povytahovat veci z USB (ak mas nejaky USB modem a podobne), mohol by sa mozno nejak drbat do systemu aj nejaky ovladac ineho zariadenia preto pisem skusit vytihnut ak v USB nieco mas...

P.S: aku klavesnicu mas a vymenit si skusal za aku? Predtym to v tej istej hre nerobilo? Nemas pretaktovane FSB? V BIOSe si nieco nemenil?

No mohlo by to dělat třeba kdyby byl problém v grafických ovladačích a nestíhala grafická karta - ty zpožděné reakce bych tak pochopil. Běží ta hra stejně rychle ? Umíš se podívat na vytížení procesoru ? zkusil si odpojit myš a případně volant tiskárnu a další nepotřebné věci ? Co tak změřit 3dmarkem jestli výkon +-odpovídá ?

Zpět do poradny Nahoru