Avatar uživatele
jjj123456789

Opravdu je pro ajťáky Vista sprosté slovo?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3488 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
arygnoc

sprostejšie je už iba windows, resp. microsoft.

;-Q

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Nejsem ajťák, s Vistou jsem přišel do styku jen málo, faktem je, že aplikací servisního balíku číslo 2 (SP2) se z Vist stanou (vnitřně) Windows 7, je kompletně změněno jádro. Na „kabátě“ nezáleží. Původní jádro (kernel) Vista bylo chybové a neodladěné a taky notný kus viny na tom má Microsoft se svou tehdejší politikou, protože Visty vyžadovaly o dost velký skok výkonnější hardware a Microsoft veřejnost nutil k upgrade Win XP na Visty na starém železe, které bylo pro pro XP dostačující, ale pro Visty ne a Visty běžely „kostrbatě.“ Dnes není důvod aplikovat/insta­lovat Visty, když Sedmičky umí totéž a lépe (a i více). Win 8 už je jiná kapitola.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zzzzz

No nevím jestli pro ajťáky, ale pro mě jo:-(( Už měsíc na ni jedu, no hnus:-((( Nefunguuje

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jáára

není, ale Vistu jsem měl jen krátce. 2dny

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
McArthur

Označení „sprosté slovo“ je silné, ale jinak na operační systém Microsoft Windows Vista nikdo moc rád nevzpomíná. Byl to takový pokusný králík, který se moc nepovedl.

Podobné je to s první edicí Windows 8. Tu už ale neseženete, nemáte-li ji v šuplíku, protože aktualizace provedly mnoho změn k lepšímu. Ostatně si to můžete odpočítat. Jedna verze systému se podaří, druhá způsobuje nespavost správců systémů.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
suaeda

Od Microsoftu už jsem měl přímo já na svém PC, nebo jsem se setkal s jejich OS od MS DOS, Win 3,11 až po Win 8 (dlažbu). Nejen já, ale hodně lidí tvrdí, že každý druhý OS Win nestojí za nic. Konkrétně Win Milenia, Visty, Win 8. Posledně jmenované nejsou vůbec vhodné do firem a stále se dodávají nové PC s W 7. Nyní jsou připraveny nové Windows. Doufám, že na řadě jsou nyní ty dobré. Abych jen nekritizoval tak výborné jsou od Microsoftu Win 7, ale nedostižné Win XP.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek