Avatar uživatele
anonym

Opravdu lidé trpí těmito alergiemi?

1. Alergie na počítač
Ano, i tahle existuje. Může být způsobená elektromagnetickou hypersenzitivitou, to znamená, že je postižený málo odolný vůči záření z počítače. Nebo také nemusí snášet chemikálii zvanou tryfenyl fosfát, která se nachází na monitorech a v dalších částech počítače. Lidé trpící tímto onemocněním vedou plnohodnotnější život než my všichni ostatní.

2. Alergie na cvičení
Tou trpí celá redakce. Plus dalších 992 lidí na tomhle světě. Je to docela nebezpečná věc, protože člověk při alergické reakci může upadnout do anafylaktického šoku a taky zemřít. Nejde o to, že by někdo omdlíval při pohledu na rotoped. Jde o kombinaci faktorů. Třeba že si dáte oříšky a jdete cvičit. Potravinový alergen postiženému člověku nic něudělá, ale v kombinaci se cvičením mu způsobí hotové peklo. Potíže s dýchání, zvracení, mdloby… funny-Snoopy-morning-allergic

3. Alergie na zimu
Říká vám něco syndrom FCAS? Je to zkratka Familial Cold Autoinflammatory Syndrome. Tělo tedy extrémně reaguje na zimu tím, že vyloučí více histaminu, než je potřeba. To se na vás projeví vyrážkou, svěděním, červenáním a otoky. Studená sprcha vám může způsobit i smrt. 4. Alergie na polibky Dokážete si představit svůj život bez líbání? My taky ne. Ale jsou na tomhle světě tací, kteří si jednou provždy musí pusinky odpustit. To proto, že jejich formy potravinových alergií jsou tak těžké, že riskují svůj život každým kontaktem s cizími ústy, potažmo zbytky potravin, které se v cizích ústech nacházejí.

5. Alergie na vibrace
Ale to je nemilé, že, dámy? Pro takto postiženého člověka je problematické nejen používání erotických hraček, ale třeba i obyčejná jízda autem nebo sekání trávy. Tělo si vibrace mylně interpretuje jako útok na tělo. V lehčích případech dochází k virážce, u těch těžších jde opět o život.

Zdroj: http://g.cz/5-podivnych-alergii-kterymi-trpi-pomerne-dost-lidi

Zajímavá 0 před 2874 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Možný je cokoliv, tak třeba já mám alergii na alergiky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pucipuci

Mám alergii na zimu, a ne jen obrazně, ale skutečně napsanou v lékařské kartě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Ano opravdu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Dnešní člověk může být alergický asi na cokoiv. Znám osobu, co má alergii na zimu, skutečně v chladu otéká.

S ostatními jsem se nesetkala, ale vyloučené nejsou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
postcd

o přecitlivělosti na elektromagnetické záření jsem slyšel a jsjem přesvědčen že existuje (jestli to je alergie nevím)
a jsou i další alergie jako na slunce, ale nerad o alergiích čtu/mluvím protože se bojím abych je nedostal, zatím mám jen ty základní ale tuším že by tam třeba mohla být i nějaká potravinová ale nemám důvod běhat za doktorem.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek