Avatar uživatele
anonym

Opravdu se mají zaměstnanci ve Škodovce tak velmi dobře, jak se píše na webu skoda-kariera.cz a jind po internetu?

Zajímalo by mě,jestli se mají zaměstnanci ve škodovce na pozici Operátor/ka výroby pro montáž, svařovnu a lakovnu nebo i na jiných pozicích Operátor logistiky – skladník nebo Zámečník i Seřizovač,opravdu tak skvěle co se týče platů až 30.000kč a benefitů(Náborový příspěvek až 12 000 Kč Mzdu po 3 měsících až 27 000 Kč Průměrný roční bonus až 70 000 Kč Dotované ubytování za 1 500 Kč měsíčně Bezkonkurenční zaměstnanecký pronájem vozu Bezúročnou zápůjčku na bydlení až 400 000 Kč Příspěvek na penzijní spoření 1 100 Kč měsíčně Dotované stravování 5 týdnů dovolené Příspěvek na rekreaci a možnost využití firemních rekreačních zařízení Preventivní zdravotní programy, rehabilitace, očkování, lázně Důkladné proškolení při nástupu do zaměstnání a potřebná rekvalifikace Možnost vzdělávání a kariérního růstu..) nebo je to je klam při náboru uchazečů do ŠKODA AUTO a.s.(Mladá boleslav,Kvasi­ny,Vrchlabí) aby o nábor byl obrovský zájem ale ve skutečnosti je Škodovka plná poláků a korupce i šikany které do škodovky nabírá agentura(manpo­wer,dp work) i jak uvádějí zdroje z internetu nebo máte někdo zkušenosti s prací ve ŠKODA AUTO a.s.(Mladá boleslav,Kvasi­ny,Vrchlabí) dě­kuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2252 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Muffz

Odpoveď byla označena jako užitečná

V Kvasinách to tak funguje, platy souhlasí, benefity taky. Na duhou stranu musí zaměstnanec odvádět poctivou práci, což je v dnešní problém, kdy se většina zaměstnanců snaží okrást zaměstnavatele, jak to jen jde.
Bývalý spolužák tam pracoval, během tří let se vypracoval na nějakých 30k čistého v základu (který dělník na lince to má?) + každý měsíc benefity za splněnou práci + roční bonus, který měl 2× 50k. Jak ale říká, člověk musí být splachovací. Co chvíli na něho řvali, že se musí pohnout s výrobou, ale to je normální při stresové práci.
Taky říkal, že tam jsou flákači, co měli polovinu toho, co on, bez benefitů, jen si stěžovali, jak je to špatná a náročná práce.
Nejvíc ho (i mě) prý iritovali nepracující dělníci, kteří za každým jeho splněním práce v dané normě viděli vlezloprdelství a nekolegiálnost. Ale to je zpravidla všude, že ten, co pracuje, je šikanován nepracujícími kolegy.

Osobně jsem byl na pracovní exkurzi v MB a ptali jsme se i zaměstnanců a vesměs všichni byli spokojení jak s prací, tak s finančním ohodnocením a benefity.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.
V náborových reklamách firiem sa ukazujú prevažne kladné stránky, usmiatí robotníci vo vyžehlených monterkách pri astronomicky čistých strojoch a nafúknutou peňaženkou. Ak podnikateľ dáva peniaze, vždy je na mieste otázka, za čo ich dáva, čo z toho má on, aký zisk…

Konkrétne automobilky, pracovník na páse sa po dobu práce mení na robota (ale najlepšie s myslením len v záujme práce). Ale možno niekomu tento spôsob vyhovuje… na druhej strane, ak chce automobilka vysokú produkciu práce, musí poskytnúť pracovníkom aj isté zvýhodnenia voči pracujúcim v iných firmách, tj.vyššie platy, kvalitnejšiu sociálnu a zdravotnú politiku firmy, atď.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
orestez

Kámoš který tam pracuje, si nestěžuje. Pracuje se tam v pohodě i když je jinak nešika. Nikdo tam nestojí s bičíkem v ruce, Němci se chovají slušně. O vzdělávání nebo kariérního růstu nemůže být řeč, to by už všichni byli ředitelé.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Souhlasím s Led. V náborových materiálech se neuvádí, co to zaměstnance bude stát. Taková investice se musí zaměstnavateli vrátit. Předpokladem je určitě vysoká pracovní morálka a požadavky na kvalitu práce. Postihy za prohřešky budou určitě taky vysoké.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Záleží na tom, co kdo považuje za „mít se dobře“.
Zmíněné benefity jsou vyváženy odpovídající prací.
Kdo normy apod. nestíhá, na benefity nedosáhne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Opravdu se mají zaměstnanci ve Škodovce tak velmi dobře

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
autacek

Jestli se mají zaměstnanci tak jak popisuješ nevím, ale jestli se mají „tak dobře“ je zcela subjektivní pocit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Prý i řadový dělník tam po zkušebce bere stejně jako policajt po pár měsících služby státu, tak asi jo! ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
led

orestez, dnes sa už „poháňa pracovník“ iným spôsobom než bičíkom. Presne stanoveným „strojovým rytmom“ práce, krásne vymaľovanými priestormi, pocitom, že za prácu dostávate adekvátnu odmenu, zdravotnú a sociálnu starostlivosť a podobne. Tak potom prečo napríklad vo Volkswagene v Bratislave sa „novo založené“ odbory tak bránia dobrotivému zamestnávateľovi a ľudia utekajú z automobilky preč?

před 2252 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek