Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Optimalizace webových stránek v Google

Mam dotaz, sam tvorim webove stranky, tak se mi to bude hodit. :-)

Firma, kde jsem ted zamestnanej si nechala vytvorit webove stranky v zahranici (tvorila je firma, ktera je vytvari i pro materskou zahranicni firmu), nevim, jestli to muze mit souvislost, tak to zminuji. Kazdopadne, kdyz zadam nazev firmy do google, je to nazev originalni, takze odkazy jinam moc nejsou, ale v google vyskoci na prvnim miste odkaz na firmu, ale ve firmy.cz, potom to same axis4.info, potom obchodni rejstrik, atd. atd. az na konci prvni strany je primy odkaz na webove stranky firmy.

Co udelat proto, aby na prvnim miste vyskakoval primy odkaz a az potom odkazy zprostredkovane? (Stranky jsou v provozu cca 5 mesicu.)

Předmět Autor Datum
Priamy odkaz na firemnu domenu musi byt relevantnejsi ako odkaz z firmy.cz. To dosiahnes mnoha sposo…
fleg 30.04.2013 13:59
fleg
Ok, diky, takze myslis, ze by se dalo rict ruznym znamym, zamstnancum, at si vlezou na firemni stran…
Redmarx N 30.04.2013 14:15
Redmarx N
Nebude to jednoduche, cely proces moze trvat mesiace, odporucam stranku registrovat na Webanaylics a…
fleg 30.04.2013 14:23
fleg
diky
Redmarx N 30.04.2013 14:29
Redmarx N
Trochu to jde popostrčit: Nástroje pro správce webu poslední
IQ37 30.04.2013 15:13
IQ37

Priamy odkaz na firemnu domenu musi byt relevantnejsi ako odkaz z firmy.cz. To dosiahnes mnoha sposobmi, navstevnostou, vyhladavanim na googli a naslednym kliknutim na odkaz, poctom odkazov na vasu stranku, optimalizaciou stranky pre robota a pod.
To by ste uz, ale mali mat pri tvorbe stanky v zaklade, zvysok je o trpezlivosti.

Ok, diky, takze myslis, ze by se dalo rict ruznym znamym, zamstnancum, at si vlezou na firemni stranky i s domova :-D a mela by se firma posunout vejs? Pokud ne, tak to reklamovat u tech co web tvorili, at koukaj lip zoptimalizovat? :-D

Nebude to jednoduche, cely proces moze trvat mesiace, odporucam stranku registrovat na Webanaylics a sledovat trendy napriklad vo vyhladavani, odkial k vam prichadzaju ludia, co hladaju a pod.
Ono tazko povedat ako velmi zaostavate za firmy.cz, nicmenej ak niekto vlezie na Google a vyhlada si vasu firmu a klikne priamo na vas odkaz dostanete zopar bodikov....ak tych bodikov bude vela predbehnete aj domenu firmy.cz.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru