Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Opět problém s bezdrátovým přípojením

Dobrý den, pár dní dozadu jsem sem psal, že po reinstalaci windowsů mi nešla nalézt připojení (bezdrátová). Pak mě zde někdo odkázal na stránky Dellu, kde jsem si zadal č. produktu svého NB a stáhl nějaké "network" aktualizace. Bylo vše opraveno. Bohužel poté jsem byl nucen znovu k reinstalaci a zmíněná taktika už nezabírá. Stáhl jsem si 4 aktualizace přímo z Dellu a skrz flashku přenesl do svého počítače 2ze4 se mi podařilo nainstalovat 2 hází errory .... jedna z úspěšných instalací byla nějaké Bluetooth připojení, které nepotřebuji. Co s tím? Nic nepomáhá. Prosím o pomoc. Můj Notebook: Dell Vostro 3700

Předmět Autor Datum
si bluetooth ve správci zařízení zakaž, ať tě neobtěžuje. instalaci ovladačů jsi jistě nejdřív zača… poslední
lední brtník 18.04.2012 07:26
lední brtník

si bluetooth ve správci zařízení zakaž, ať tě neobtěžuje.

instalaci ovladačů jsi jistě nejdřív začal driverem chipsetu. ve správci zařízení svého tajného operačního systému teď máš otazníky u čeho?

u notebuků bývá ještě nutno wifi nějak zapnout/vypnout - obvykle je na to klávesová zkratka. takže kromě ovladačů hw potřebuješ doinstalovat nějakou obskurní utilitu výrobce, co se o to stará.

až to budeš muset za týden znovu přeinstalovat - nebylo by lepší, kdybys měl po ruce image systému z nějakého zálohovacého programu?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru