Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Opětovné objevení nechtěných ikon na ploše

ahoj,na notebooku asus,windows vista,si syn včera nainstaloval hru od kamaráda.Vím,že se tady takové věci neřeší,když ta hra byla stažená z internetu,ale můžete být klidní,stejně nám nejde :-) Jde mi o to,že když instaloval,chtělo to nějaké věci na grafiku,directy,a na dvoujádrový procesor.Než jsem stačil zasáhnout,tak to odkliknul a ono se to nainstalovalo..Od té doby se nám na ploše objevuje tohle (viz příloha ). Ale bylo to po celé ploše,2x jsem to z plochy odstranil,vymazal koš,a byl klid.TeĎ jsme zapnuli notebook znovu a bylo to na celé ploše znovu.Odstranil jsem to ,vymazal zase koš.Zkusil jsem obnovit systém do dva dny zpět,a po naběhnutí je tam tohle znovu,i když už jen na necelé polovině plochy.Poradíte mi prosím jak se toho zbavíme úplně?Díky M.

Předmět Autor Datum
spusť msconfig a vyházej vše, pak to dávej postupně zpět. Nic bych nedal za to, že to máte "zavirov…
touchwood 26.12.2010 11:40
touchwood
Od té doby se nám na ploše objevuje tohle proč tě to trápí? jestli ten notebuk používáš taky, zaveď… poslední
lední brtník 26.12.2010 11:54
lední brtník

Od té doby se nám na ploše objevuje tohle

proč tě to trápí? jestli ten notebuk používáš taky, zaveď pro každého vlastní přihlášení, a může ti být fuk čím si kdo zahnojí plochu, je to jeho problém.
rozbalovat instalátor na plochu je prasárna, bohužel některé prohlížeče mají stupidně předvoleno stahování přímo na plochu.

prolez slušným správcem souborů adresáře jako: C:\Documents and Settings\All Users\Plocha a nejspíš C:\Documents and Settings\Administrator\Plocha (w7 to mají v \users, v home verzi nebude jediný vytvořený účet Administrator) a vyčisti obě místa.

zjisti podle data v C:\Program Files, co se to tam "samo" nainstalovalo. v 64bit verzi bude bude název cesty zas jiný.
to "něco" co se nainstalovalo, bylo jen smazáno, nebo korektně odinstalováno?

zkontroluj co se spouští automaticky po startu za odpad: buď přes masochistický msconfig.exe, nebo rozumnější starter, autoruns, ...

nemáte nějaké stupidní hlídátko registrů nebo vychytralý čistič, co furt dělá obnovu systému?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru