Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Oracle VirtualBox - hot key na přepínání host/vbox?

Ahoj,

hledám nějaký nápad či program, který by mi umožnil následující:

a) přepínání mezi hostem a virtualboxem (a ideálně i více virtual boxy) pomocí jedné klávesové zkratky/kombinace - nyní musím kliknout na otevřený virtual box+kliknout do nej + klavesovou zkratku (ctrl+left) a jeste ho hodit na celou obrazovku a jeste kliknout do toho okna znovu..
Přál bych si, abych byl v hostu a stiskl jednu klávesovou zkratku a rovnou byl v OS virtual boxu a měl to na celé obrazovce a byl v posledním aktivním okně s focusem. A podobně i opačnou cestu - jedna klávesová zkratka co mi vyhodí z virtualboxu+minimalizovat do lišty+hodí mi do posledního aktivního okna v hostu.
b) a ideálně skrýt z lišty - což ovšem není předmětem dotazu, těch programu se asi dá sehnat hodně, ale pokud by to bylo dohromady s a) bylo by to fajn ;)

Diky

Předmět Autor Datum
Pouzivam bezesvy rezim. A nemusim resit (pokud mas nainstalovany pridavky pro hosta) zadne prepinani…
Jan Fiala 30.04.2012 14:12
Jan Fiala
Ahoj, diky, přídavky pro hosta mam nainstalované. Bohuzel jsem preferoval (a prave kvuli oracle) NB,…
AZOR 30.04.2012 14:25
AZOR
tak zkryvani listy nefunguje - VBox tam necha pro ni misto a/nebo se pak z VBoxu nedostanu zpet :D,… poslední
AZOR 30.04.2012 14:28
AZOR

Ahoj, diky,
přídavky pro hosta mam nainstalované. Bohuzel jsem preferoval (a prave kvuli oracle) NB, ktery umi 16gbram a tedy jsem se musel omezit i na rozliseni a mam hloupy format (16:10)- a proto to resim, mas pravdu ze bezevsi rezim funguje jak má "az na tu listu" bohuzel mi pri mem rozlisteni bere pro mne docela podstatnou cast obrazovky. Nevim jak by chovalo, kdybych ji zkusil zkryvat, ale to je rezim ktery mi znervoznuje. Spise hledam, aby to bezelo "tajne" na pozadi a vskakoval/vyskakoval do full screenu prave jednou magickou zkratkou (a s focusem pochopitelne)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru