Avatar uživatele
SpiderRoy

Citroën xsara – nefungují světla, směrovky, centrál

Dobrý den,
stala se mi závada na citroënu xsara 1.9 diesel. Přestaly fungovat světla, směrovky, výstražné, el. stahování oken, centrální zamykání a někdy auto nechce ani nastartovat. Když to bylo napíchnuté na diagnostiku BSI tak to psalo že je všecko nepřítomno, a když se to opravilo aby to bylo správně a zkonfigurovalo, tak to bylo pořád stejné. Chce to ňáký 5ti místný kód o kterém nemám páru. Po 3× špatném zadání to mám zkusit za 15 minut. V čem může být chyba? V komfortní jednotce nebo v pojistkách? Zkrátka je to všecko celé zpřeházené v tom autě a nefunguje nic.

Zajímavá 0 před 3850 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
honza19hk

bez pořádný diagnostiky stejně doma poznáš kulový. A evidentně ti to měřil nějaký expert. Zajdi do servisu kde na to mají diagnostiku.Pro­blémy s elektrikou a ještě k tomu takto rozsáhlé,se doma opravují blbě.

Chyba bych řekl že bude v řídící jednotce, samozřejmě můžeš zkusit vyměnit pojistky za jiné.Tím bych začal ale, že by odešlo tolik pojistek najednou je nepravděpodobné.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Zkontroluj si připojení kabelů k baterce a kostře. Se žárovkou nebo zkoušečkou bych si zkontroloval pojistky. Pokud je chyba v řídicí jednotce nebo jen špatně nastavené heslo ti zjistí jen v servisu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek