Avatar uživatele
Miroslavst

Otázka: Kdo dal právo adminovi přesouvat otázky do zábavy, když přitom ponechá spoustu jiných názorových nezměněných?

Dokáže mi na to někdo odpovědět?
Já se totiž domnívám, že pokud otázku položí některý z uživatelů je přesunuta jinam, kdežto některé nesmyslné otázky nebo přímo názorové, ale od jiných zůstane na svém místě.
Nebylo by vhodné na toho administrátora podat u jeho nadřízeného stížnost a jednoduše ho nechat vyhodit?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, aramah, flodur, anonym, iceT, iq, Mili @ před 4883 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

Právo majitele .
Doplňuji:
Jde vám o odpověď nebo otázku. Je přeci jedno kde tu odpověď dostanu. Kolik lidí tolik názorů.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iq

Moje odpověď na danou otázku je taková: Právo přesouvání otázek si dal admin sám a je čistě jeho věc co s nimi bude dělat,jelikož jsou to jeho stránky a stímto vědomím sem kladu otázky a odpovědi.Pokud bych s tímto nesouhlasil a byla by to pro mne podstatná věc,založil bych si svoje stránky s touto tématikou s tím,že bych si sám sobě určil jiná omezující pravidla:-)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
standa

Určitě se vaše připomínka už dostala až k provozovateli tohoto webu…,

…ale zda vyslyší vaše doporučení, aby takového admina nechal jednoduše vyhodit, tak to se už nedozvíme 🙂

Ale vážně,
já tuto akci s vytvořením nové kategorie chápu jako jakýsi pokus ´vyčistit´ tyto stránky, které byly primárně založeny pro pokládání obecných otázek → na které se poskytnou relevantní odpovědi, které pak mohou být užitečné i pro další uživatele.

Vyčistěním nemám vůbec na mysli, že zábavné otázky či otázky anketního charakteru či otázky na ´jedno použití´ se ze serveru vymažou…, NAOPAK nechť tu jsou a nechť jich je zde houšť a houšť. Ale s jejich zařazením na samostatnou záložku souhlasím.

Osobně mám však pocit (po těch pár dnech), že založení ´podkategorie´ NÁZORY nebylo úplně šťastné…, protože hledat rozumnou hranici mezi názorem a obecnou otázkou je mnohdy těžké…a co člověk, tak různý názor na to, zda je či není daná otázka názorem nebo obecnou otázkou.

Nechme tomu čas, ono se to prostříbří 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
1popelka1

POslední dobou tady moc nechodím, takže nevím, které (čí) otázky se přesunují a které ne. Ale obecně souhlasím s kategorií pro názorové otázky – i když ona je ta hranice nekdy rozporuplná, rozhodnout, co už je názor a co už ne… Já osobně dělím otázky na ty, které v budoucnu můžou někomu pomoci a na zbytek-ty si sama pro sebe řadím do dejme tomu říkejme jim „názorových“. Opravdu si myslíte, že otázky typu „Jaké je u vás počasí“ v budoucnu někomu na něco bude, pomůže? Opravdu si myslíte, že je spravedlivé, když někdo někomu pomůže (svými znalostmi…)a nikdo to neocení a naopak „blbinky“ jsou vynášeny do nebes? Ráda se bavím, ale tento server není primárně určen k chatování, od toho existují jiné stránky… můžete být rádi, že máte vlastní kategorii, kde se můžete vydovádět do aleluja…
Dobře, že je vytvořena nová kategorie a odpovědi v ní nejsou bodovány, ale potřebovala by ještě doladit…
Takže pokud někteří nejsou schopni rozlišit, kam otázku zařadit, je jen dobře, že admin zasáhne, časem se to utřepe a nebude muset zasahovat tak často (pokud se tak děje).

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

to asi nepůjde,chápu že jsi rozhořčen a naštvaný,ani mě se to moc nelíbí a myslím že by administrátor měl někdy víc posuzovat než něco odšoupne,ale nejde vyhodit někoho kdo tyto stránky vlastní a zřídil,spíš by bylo lepší na něj apelovat at nerozhoduje za nás,pokud se nám otázka zdá být užitečná,a nemáme pocit že patří do zábavy tak je tam nepřesouvat

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jahoda

Mirku, souhlasím.

I některé moje otázky byly přesunuty do kategorie „Názory“, přitom chci normální odpověď a ne názor. To už by všechny otázky rovnou měly být v kategorii „Názory“, protože když odpovím, je to můj názor.

Vůbec nechápu, proč se tato kategorie vytvořila. Nemá to žádný smysl a jen to dělá potíže.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aramah

Stále něco vymýšlí a chudák já malej tomu fakt nerozumím. Když se na něco ptám tak je to otázka,nebo ne?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mousinek

Ještě že ti je nepřesouvá do koše. Hlavně že někde jsou ne? :o)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Také mě to štve. Navcíc se otázky ze zábavy, teď i ankety nezobrazují mezi ozázkami a tak pro někoho očekávaná odpověď zůstává nepovšimnuta mezi zábavou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek