Avatar uživatele
člověk

Otázky na otázky – proč se někteří pak zlobí?

PROČ,KDYŽ NĚKTEŘÍ S VÁS POLOŽÍ HLOUPOU OTÁZKU,SE PAK ROZČILUJÍ,KDYŽ DOSTANOU STEJNĚ HLOUPOU ODPOVĚĎ
NEBO VY TOTO NEPOVAŽUJETE ZA HRU?????????????

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5081 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Co je hloupá otázka a co hloupá odpověď?
To co je pro někoho hloupá otázka, je pro jiného životně důležitá. Je zde plno lidí, kteří položí otázku juen proto, že si neví rady a tak to berou.
Proč je nebe modré, když je vesmír černý?, Proč to na WC tak smrdí, když to jídlo tak vonělo?.....
Ale i moje některé otázky dávám pro pobavení a těším se na reakce.
Takže asi tak nějak.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Každý z nás má jiný názor na to, co je „hloupá“ či „chytrá“ otázka. Když se Vám otázka nelíbí, nevšímejte si ji. Vy odpovíte ale takovým způsobem, že téměř vždy někoho osočíte a urazíte. I mě jste několikrát bezdůvodně napadl. V poslední době se ale Vaše útoky na uživatele stupňují.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jahoda

Promiňte, ale Vy sám kolikrát odpovídáte i na „normální“ otázky dosti hrubě. Např. takovou Annas jste napadl už několikrát a to bez důvodu. Narozdíl od Vás se Annas snaží odpovídat co nejpřesněji, za což ji obdivuji. Vy ale nikdy nic chytrého neporadíte a ještě uživatelům nadáte. A to opět bez důvodu. A to není jen u této uživatelky, ale i u mnoha jiných. Především se nad sebou zamyslete. Ne, jako hru to zde opravdu nepovažuji. Beru to jako pomoc jiným, když jsou v nesnázích, chtějí něco vědět či si něco ověřit. Jestli ale Vy to jako hru považujete, tak je mi to velmi líto. Pokud nechcete pomáhat, ale narážet na uživatele, pak to zde není pro Vás stvořené. Být Vámi, velice rychle bych si to všechno vzala k srdci, ujasnila si to. A o hloupých odpovědích také nemluvte, protože to říká ten pravý, že? Pro Vás je každá otázka hloupá, což vůbec není pravda. Má konečná odpověď: Vy raději nic neříkejte, protože se to proti Vám stejně vždy obrátí, zamyslete se, zkuste se vcítit do kůže uživatelů, kterým tak nehorázně „odpovídáte“ a řekněte si, zda by se Vám takové chování líbilo, kdyby Vám někdo odpovídal na Vaše otázky jako Vy. Ujasněte si to a promyslete. Pokud to i nadále nepochopíte, bohužel…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

A tebe nenapadlo, že když je hloupá otázka pro tebe, není hloupá pro jiného????
Mě třeba zase připadá hloupá tato tvá otázka ☹.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kropitko

HRA???Tak možná pro Vás!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aramah

Vy píšete že je to hra ,tak proč vy odpovidáte docela sprostě chceteli urážlivě a to mi nepříjde moc vtipné dáváme otazky jaké chceme, je tu hodně lidí kteří jsou chytří,a já smekám protože se mezi ně nepočítám bohužel.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

To je přesně ono.Trefa!! Do sebe.Člověče.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ja jsem o tom presvedcena,ze jde o mladou divku,pred tydnem mi poslala velmi hrubou narazku na cechy,divim se,ze to vubec mohla napsat,jestli si chce hrat at si najde jine stranky,kde se muze vybit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
BEAES

Tento „člověk“ tu jen uráží a ještě tu na nás řve tím Caps Lockem!!!!!!!!!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

DOBRY Večer Pane člověče.Otázky a Odpovědi nejsou v žádném ohledu nějaká HRA.JE to od toho abychom si navzájem mohli všichni pomáhat i když to někdy vypadá,že někdo o to ani nestojí slyšet a znát skutečnou PRAVDU.Proti Vám nic nemám protože Vaše odpovědi mnohokrát tnou do živého i když vaše odpovědi berou jako urážky.Vím, že to nejsou urážky,ale zdravý rozum.ZDRAVIM Vás a ať ve Vašem ŽIVOTE JE Vše DOBRE.ZAJ-PO

Zdroj: životní zkušenosti,JSEM PROMOVANA ZDRAVOTNI SESTRA.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
9 řemesel

Nechci Vás urazit ani se Vás dotknout, ale neudělal jste teď to samé Vy ??? Ta otázka mohla být položena o HODNĚ víc decentněji.Ale přesto Vás chápu , někdy mám podobný pocit , hlavně když odpovídá někdo kdo o tom „nemá páru“, ale pořád je tu jistá snaha , a tu je potřeba OCENIT !!Takže „sorry“ a jedeme dál, ne ?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek