Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Outlook Express - pravidla pro odeslanou poštu, štítky?

Zdravím všechny :-)
Nevíte někdo, existují nějaké doplňky k Outlook Expressu 6, které by umožnily

1) nastavit pravidla pro práci s právě odeslanou poštou?
V OE6 lze celkem snadno nadefinovat systém pravidel pro práci s doručenou poštou, ale nelze zadat pravidla pro odeslanou poštu. Stačila by jednoduchá pravidla ve smyslu "Po odeslání emailu na adresu xy@email.cz přesuň odeslaný email do složky XY" a po odeslání emailu na abc@post.com přesuň odeslaný email do složky ABC". Emaily, pro něž by nebyla stanovena žádná pravidla, by byly po odeslání přesunuty do Odeslané pošty jako obvykle.

2) používat štítky (labels) jako např. v Gmailu?
Předpokládám, že štítky pro OE6 by asi byly problém, neb OE6 na toto nebyl připraven, ale kdyby to náhodou někdo vyřešil, dejte prosím vědět ;-)

Hledali jsme po internetu plugins či addons pro OE6, ale nenašli jsme to, na co se ptáme. Přitom pro OE6 existuje celkem dost doplňků, leckteré vypadají dobře.
Prioritu mají free doplňky, ale pokud někdo nabízí kvalitní placený doplněk pro OE6, lze jej i zakoupit. Není podmínkou, že by ten doplněk musel umět obě funkce, stačí aspoň jedna.

Prosím odpovídejte přímo na dotaz a nepište reakce ve smyslu "zahoďte OE6 a přejděte na produkt XY - třeba na Thunderbird, na TheBat! nebo na Windows Live Mail." Děkujeme.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru