Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Outlook účet - jmeno@prijmeni - dostanu se do schránky odkudkoli?

Ahoj, chtěl bych vás poprosit o radu. Nedávno jsem si, díky příbuznému, jeho možnostem a instrukcím, založil a v outlooku nastavil účet ve tvaru jmeno@prijmeni. Ačkoli je tvar emailu skvělý, bohužel stále nejvíc užívám svůj starý mail na seznamu. Problém je v tom, že poměrně často cestuju a potřebuju se k mailu připojit kdekoli, kde je v tu chvíli internet po ruce, a bez dlouhého nastavování, stahování nějakých pitomých aplikací apod. (např od někoho z mobilu, z cizího pc nebo notebooku apod..) Je tedy nějakým způsobem možné připojit se jednoduše přes nějaký web ke svému Outlook účtu? Po zadání "zákl" údajů?

Možné je samozřejmě nastavit přeposílání kopií zpráv na seznamovský mail, ale přeci nebudu jednou psát ze prvního mailu, a následně (až nebudu mít přístup ke svému PC a k Outlooku) odepisovat z úplně jiného mailu :). Zaslechl jsem, že nějaký takový web, ze kterého je možný přístup na outlookovský mail existuje, ale je údajně nutné mít onen počítač s outlookem zapnutý. Což je v tom případě taky na h.. pokud pojedu na několik dní pryč, nebudu přeci nechávat PC non-stop zapnutý..

Dík za odpověď
Změna předmětu, původně: Outlook účet (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Provokace ?
miroslav 26.02.2012 21:47
miroslav
Ty maily se ti posílají na nějaký server. Ten server neposkytuje webové rozhraní?
Wikan 26.02.2012 21:49
Wikan
Co se zeptat tam, kde sis ten skvělý e-mail založil? Nebo si na jeho webu projít nápovědu ( HELP) a… poslední
nononot 26.02.2012 22:00
nononot

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru