Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Outlook, přeposílání zpráv

Dobrý den, potřeboval bych prosím poradit s přeposíláním zpráv v outlooku. Mám nový mail v práci v outlooku a potřeboval bych, aby se všechny doručené zprávy, které mi na outlook přijdou, automaticky přeposílaly (resp. kopírovali, chci si nechat originály samozřejmě) na můj mail, co mám na seznamu. Abych si mohl číst zprávy na netu, i když nebudu mít zrovna u sebe pracovní ntb. Díky klucka

Předmět Autor Datum
V nastavení účtu Oulooku zaškrtni [x]Ponechat kopii zpráv na serveru //edit: asi jsem špatně pochop…
host 18.06.2011 19:16
host
Jestli jsem správně pochopil o co ti jde - máš firemní mejl třeba vopicka@firma.cz a z něj si to sta… poslední
JoDiK 18.06.2011 20:10
JoDiK

Jestli jsem správně pochopil o co ti jde - máš firemní mejl třeba vopicka@firma.cz a z něj si to stahuješ do outlooku. A rád bys, aby se totéž objevilo na adrese vopicka@seznam.cz
Na firemním serveru nemáte webové rozhraní? Pak by to šlo vyřešit jak radí host a z domu na mejly koukat přes web.
Nebo se dá vyřešit buď tak, že si od správce necháš přidat filtr na poštovním serveru zasílání kopie každého mejlu na seznam, nebo si to nastavíš v Outlooku tak, že si přidáš pravidlo pro příchozí poštu - pro všechny zprávy "Předat dál osobám..."
Ta druhá varianta má ale ten nedostatek, že pokud nebudeš mít spuštěný ten Outlook, nic se na seznam nepřepošle na rozdíl od první varianty.
Taky by šlo (pokud máte povolen přístup do firemní schránky zvenku) nastavit si outlook i doma a zase nechávat na serveru kopie.
Další variantou je protokol IMAP.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru