Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladac zobrazeni prestal odpovidat a byl obnoven

Dobry den, prosim o radu, od pocatku, kdy vyuzivam system Win 7 64-bit mam problem s tim, ze pri praci (nezavisle v jakem programu) mi zhasne monitor, pote se znovu spusti a vpravo dole vedle hodin mi naskoci hlaska "Ovladac zobrazeni prestal odpovidat a byl obnoven". To se stane mam-li stesti. Pokud stesti nemam, cely pocitac zamrzne a monitor se jiz nespusti, musim resetovat.

Hledal jsem po forech (i zde na poradne), nasel jsem opravdu hodne prispevku, ale nikde skutecne reseni. Zkousel jsem primo dle oficialniho postupu (na microsoft webu), prepisy registru, zkousel jsem reinstall ovladacu NVIDIA (vcetne kompletniho uninstallu pres specialni aplikaci od NVIDIE, ktera se postara o 100% odinstalaci predchozich ovladacu), apod. Nic nefunguje, nerozumim tomu.

Nezna nekdo postup, ktery by mohl pomoci? Jeste poznamenam, ze ve stavu nouze se to nikdy nestane, myslim tedy, ze hardware je v poradku. Zkousel jsem take preinstalovat Windows komplet, bohuzel problem pretrvava.

Diky za kazdy namet jak se tohoto nesvaru zbavit.

Předmět Autor Datum
vymeň grafickú
sakraforte 07.04.2014 11:59
sakraforte
Víš, proč jsi nenašel skutečné řešení? Protože záleží na tom, co je pod tím hlášením skryto. A to, c… poslední
MachR55 07.04.2014 12:14
MachR55

Víš, proč jsi nenašel skutečné řešení? Protože záleží na tom, co je pod tím hlášením skryto. A to, co je skryto, najdeš pomocí Prohlížeče událostí. Zaměř se na chyby, zjisti, který modul to hlásí a co přesně hlásí. Podle toho se může postupovat dál. Jen bych měl ještě pár otázek:
- jaký to je počítač (deska, procesor, grafika, RAM, HDD, zdroj, ...)?
- kdo instaloval Windows?
- pokud Ty, nainstaloval jsi všechny správné ovladače (z webu výrobců HW, prvně ovladač základní desky)?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru