Avatar uživatele
anonym

Clovek pry dennodenne proziva osm emoci. : Smutek , strach , vztek , radost , duveru , znechuceni , ocekavani ( teseni )

a prekvapeni. Kterou " emoci " prozivate nejcasteji vy ? -iv-

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? led, HOMER, Andělé, hanulka11, dědapetr, anonym před 4671 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dědapetr

Prožívám všechny dle situace.Smutek když vzpomenu na zemřelé rodiče,strach když vnučka řádí na prolízačkách,vztek a znechucení když slyším ve zprávách co vymýšlí naši politici,radost když se sejde celá rodina,očekávání když se vracíme z vnoučaty domů co bude k obědu a beznaděj z budoucnosti mých dětí a vnoučat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Od té doby, co jsem zabrousil na Odpovědi, se u mne nejčastěji projevuje překvapení a očekávání nad pravidelně neuvěřitelnýmy otázkami (ale i odpověďmi) -iv-, které mne přes můj životní nadhled, neustále udivují, ale i těší.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

já to těšení a radost

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
HOMER

Emocí je určitě mnohem více a těžko je prožíváme všechny každý den..Např. uspokojení,nad­šení,závist,pýcha,pro­vinilost,volnos­t,stud,překva­pení,empatie…
Přiznám se,že mám nejradši očekávání a radost když se dočkám.Naopak nerad se cítím naštvaný nebo zneuznaný.A kterou prožívám nejčastěji opravdu neumím říct,snad je to radost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
žolik

Já to beru dost sportovně,nedám na sobě před nikým znát moje pochody,je to někdy o držku ale umím se ovládat,spiš bych řekla že že znechucení,to převláda v poslední době dost často,a zas jsem plná očekávaní,(to se ukáže co to bude.

Zdroj: žolík

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Deli

U mne nějak mizí ten vztek (obzvláště ve dnech, kdy je naše už lehce pubertální holčička mimo domov 🙂, málokdy to znechucení.
Zato zažívám v posledních letech čím dál častěji pocit, který jsem pro sebe nazvala „neředěné štěstí“ – je to třeba včera večer – stulená v manželově náruči, nebo když pozoruji naši maličkou, jak baští jahody, spokojeně se směje a šťáva jí kape na bříško 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Dr. Axl , tak ja si vas vezmu za manzela !! Uz jsem tady nabidla manzelstvi : Chudstovi , Dedovipetrovi , Tomovi, Arygnocovi … a porad nic. !! Uz mi zbyva jenom Vivalis. Nebo jak se ten chlapec jmenoval.
Se mnou se budete divit neustale , ale jen to teseni zmizi !!… I kdyz : Zase by jste se zacal tesit , kdy uz vam zase konecne zmizim ze zivota ! 🙂 Tak to snad radsi nechame tak , jak to je. 🙂 -iv-

před 4671 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kerberus

Dokonalý Dr.Axle, taková bota – 7. p. neuvěřitelnými…

před 4668 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek