Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladače USB, Bluetooth, čtečky karet nefungují

Zdravím Vás všechny... Už od úterka řeším problém ve svém "počítači" MSI Wind U100 (Windows 7 32bit) a nemůžu se dobrat k vyřešení, začíná mi z toho šedivět pleška...
Takže: Nevím, z jakého důvodu, ale najednou mi přestaly fungovat všechny USB vstupy, bluetooth a čtečka karet... Počítač navíc nemá žádnou ROMku, takže nemám jak zálohovat/přesouvat data, což mi drásá nervy... Nainstaloval jsem si program Driver Genius, který mi zjistil staré ovladače na WIFI a Zvukové ovladače Realtek, což mi zrovna dvakrát nepomohlo. Další vtipná věc je, že když do USB vstupu připojím cokoliv s mozkem (mobil) a počítač restartuju, začne USB mobil napájet a mobil nabídne připojení k počítači, ovšem počítač ne.. Ostatní zařízení (repráčky, myš...) to nenajde vůbec. No a když jsem smazal v Driver Geniu všechny ovladače USB a připojil jsem mobil, začal počítač vyhledávat, ale nakonec to oznámilo Unknown Device (neznámé zařízení) a že ovladač není k dispozici... Už opravdu nevím, co s tím... Kdyby Vám pomohly nějaké informace o základní desce, procesoru a tak, tak se pokusím to nějak přepsat, ale momentálně se mi do toho nechce, je tam moc čísel a všeho. :D Ale kdyžtak si řekněte.

Předmět Autor Datum
zbytečný driver genius zase odinstaluj. pak si stáhni driver chipsetu ke tvé základní desce a nainst…
lední brtník 30.06.2012 22:34
lední brtník
Děkuju, určitě je to dobrá rada, ale v tom případě je tu další chybka, na download centru intelu je…
JanekG. 30.06.2012 22:54
JanekG.
Nic se nezměnilo, pořád je to stejné, jen už to teď nenajde ani ten mobil... poslední
JanekG. 01.07.2012 07:08
JanekG.

Děkuju, určitě je to dobrá rada, ale v tom případě je tu další chybka, na download centru intelu je verze ovladače 9.3.0.1019 a mně počítač při pokusu o instalaci hlásí, že mám 9.3.0.1020... Tím pádem i když jsem zkusil nainstalovat starší verzi, pořád to pravděpodobně běží na tu novější, tudž žádná změna... Zkusím eště jednou restartovat počítač a dám vědět.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru