Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovládací prvek

Mám dotaz,na některých stránkách se mi při zajetí myší na obrázkový odkaz objeví---ovládací prvek aktivujete a umožníte jeho používání klepnutí sem.Můžete mi poradit co to je a co s tím-po klepnutí na to se nic stejně neděje?Mám windows XP a připojení mám satelit,díky za info.

Předmět Autor Datum
To je novinka od M$. Pluginy, umistene na strankach je treba ted potvrdit, nespousti se automaticky.
Jan Fiala 24.04.2006 20:12
Jan Fiala
To moc nechápu:?:
Peca 24.04.2006 22:31
Peca
Asi tym chcel basnik povedat ze to co nazyvas "obrazkovy odkaz" nie je obrazok ale tam ma byt napr.… poslední
MM.. 24.04.2006 22:36
MM..

Asi tym chcel basnik povedat ze to co nazyvas "obrazkovy odkaz" nie je obrazok ale tam ma byt napr. nejaka flash animacia, alebo nieco ine co potrebuje plugin (=program ktory to co tam ma byt bude animovat, alebo nejako prehravat obsah).

P.S. a po klepnuti sa nie ze nic nedeje, ale sa nieco deje, zacne to totiz fungovat tak ako by clovek cakal (spusti sa ten plugin :)

http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bcs%3B912945 &x=0&y=0
Společnost Microsoft vydává aktualizaci softwaru pro aplikaci Microsoft Internet Explorer 6 pro systémy Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) a Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1). Tato aktualizace mění způsob, jakým aplikace Internet Explorer zpracovává některé webové stránky, které používají ovládací prvky ActiveX. Příklady aplikací, které používají ovládací prvky ActiveX:
Adobe Reader,
Apple QuickTime Player,
Macromedia Flash,
Microsoft Windows Media Player,
Real Networks RealPlayer,
Sun Java Virtual Machine.
Po instalaci této aktualizace nebudete moci pracovat s ovládacími prvky ActiveX z některých webů, pokud nebudou tyto prvky povolené. Chcete-li ovládací prvek ActiveX ručně povolit, klepněte na něj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru