Avatar uživatele
Kazatel

Očekává se od mužů, že budou na dovolené pomáhat dennodenně ostatním účastníkům zájezdu s těžkými zavazadly?

Představte si poznávací zájezd na x týdnů, cizí lidé, cizí země, utracená spousta našetřených peněz, každý den někde jinde, pohádkový výlet, ale s tím spojeno neustálé nakládání a vykládání zavazadel. Do toho skupina žen, jak jinak než „chudých“ doktorek, padesátnic, co jezdí takhle víckrát do roka a které nechaly své partnery doma. Tašky narvané nesmyslnou garderóbou, každá nejmíň 40 kilo.

Očekává se od ostatních pomoc? A vrátili byste se z takové dovolené odpočatí a nadšení, kdybyste pokaždé pomáhali, neb muži jsou muži, a tak se to od nich čeká?
Pochopitelně, že vlastním lidem bez debat pomůžete, občas rád i jiným, není ale toto už dost za hranou? Staršímu chlapovi prominem, aby si nehnul záda, ale od mladého se pomoc čeká, nebo jak je to správně?

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? terry, johana 56, tatanka, zjentek před 2504 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Na několikatýdenních poznávacích zájezdech neni třeba pomáhat. Tam je vše již zajištěno.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Skúsené turistky „padesátnice a výše“ si hlavnú ťažkú batožinu nechávajú v autobuse a prebalujú do menších tašiek, aby im ochotní spolucestujúci mohli s radosťou pomáhať. Tá garderoba do prípadného zlého počasia väčšinou pohodlne odpočíva v „príručnom sklade veľkokufra“ v autobuse.
A tá gardoroba a šminky, no, páni, snáď by ste nás nechceli stále vidieť v tom istom… 😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Slecna 007

Ne, nečeká se pomoc ani od tebe ani od nikoho jiného. Ty doby jsou už pryč, kdy muži měli rytířské způsoby a dámy byly něžné a roztomilé. Dnes vítězí hrubost, neúcta a neochota … Např. můj táta by si nikdy takovouhle otázku nepoložil a pokud snad ano (v skrytu duše), určitě by ji beze studu nezveřejnil. Opravdový džentlmen se chová jako džentlmen ke všem bez rozdílu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Ano, očekává, ale uvědom si zavčasu, že leckteré „princezně“ se takto rázem zvedne životní standard, ale hlavně- na tvůj úkor!

Slečno 007, ta tvá odpověď je nějaká rada, nebo co to k.je? Vyjadřuje to ano, nebo ne, anebo jsi jen chtěla sdílet, že tatínek je jedinej svého druhu?
Jsou tatínci a tatínci, jedni jsou chlapi a ti druzí žijí v područí tvý mámy. Z toho lze logicky vyvést, že ty budeš jednou taky „kapitán“, ale ještě máš čas budoucí vztah přehodnotit, jelikož ať v rovině tvý odpovědi děláš, co děláš, tvrdej sex ve vzniklým vztahu stejně NIKDY nebude. To v drtivé většině tvých případů vede k rozvodu, protože kapitánky chtěj později obojí- mít drahého v područí, ale večer dostat tvrdou a drsnou nakládku, což je však, bohužel, proti hormonům zdravýho chlapa.
Vím, že ses neptala, ale dávám zdarma jako bonus do života, není zač, nostrdamus ;)))

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Není to potřeba. Možná to někdo očekává, ale povinnost to není. Máme rovnoprávnost, emancipaci, naopak ženy mají nesčetné množství výhod … tak ať si jich užijí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Pokud se nespokojí a 1 či 2.pomocí, doporučím hlavní zavazadlo ponechat v busu a s sebou vzít pouze potřebné pro tu 1 konkrétní noc nebo výlet.
Když nepomůže rada, taktně se vyhnu 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
yuko

Jasne, ze se ocekava pomoc. Ale stejne tak mohou pomoci i zeny. Nastesti na takove dovolene nejezim a zatim pomoc druhych nepotrebuji.
Zrovna vcera jsem v obchode pomohla pani s choditkem, naskladat jeji nakup do dvou igelitek. Rekla mi srdecne diky a ja mela radost, ze jsem ji pomohla.
Je to spravne, ze muz pomuze zene se zavazadly, nezalezi na tom, jak je stary. Kdo muze, pomuze, to se ocekava, je to normalni. A snad na tom zajezdu nejste jediny muz, ktery je ochoten pomoci.

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Slecna 007

Zjentek:

Asi nechápeš psaný text, nuže moje odpověď je: Ne, nečeká se pomoc ani od tebe ani od nikoho jiného.

před 2503 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek