Dobrý večer, nevíte náhodou jakou trvanlivost přibližně mají po
domácku vyrobené ořechy v medu(med a vlašské oloupane ořechy)? A také
je lepší zalít ořechy teplým medem a sklenici poté obrátit, a nebo zalít
medem studeným a poté 10minut vařit v hrnci? (Na uzavření sklenic) co
méně znehodnotí látky v medu a oříšcích??? Děkuji mnohokrát ;)
Doplňuji:
Já jsem je chtěla dát jako dárky k Vánocům ;)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3803 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Přechy v medu mají tak malou trvanlivost, že ani nestojí za
zavařování
(jsou hrozně jedlé, určitě je sníte dřív, než by se mohly zkazit).
Med určitě neohřívejte, připravila byste se o spoustu
cenných látek.
Stačí ořechy dobře promíchat v misce se studeným tekutým medem,
chvilku počkat a naplnit do sklenic se šroubovacími víčky.
Uchovávám v chladničce.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1679 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |