Avatar uživatele
anonym

Ořechy v medu?

Dobrý večer, nevíte náhodou jakou trvanlivost přibližně mají po domácku vyrobené ořechy v medu(med a vlašské oloupane ořechy)? A také je lepší zalít ořechy teplým medem a sklenici poté obrátit, a nebo zalít medem studeným a poté 10minut vařit v hrnci? (Na uzavření sklenic) co méně znehodnotí látky v medu a oříšcích??? Děkuji mnohokrát ;)
Doplňuji:
Já jsem je chtěla dát jako dárky k Vánocům ;)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3803 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ivzez

Přechy v medu mají tak malou trvanlivost, že ani nestojí za zavařování
(jsou hrozně jedlé, určitě je sníte dřív, než by se mohly zkazit).
Med určitě neohřívejte, připravila byste se o spoustu cenných látek.

Stačí ořechy dobře promíchat v misce se studeným tekutým medem,
chvilku počkat a naplnit do sklenic se šroubovacími víčky.
Uchovávám v chladničce.

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek