Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC (notebook) se nespustí

Ahoj, když zapnu notebook, tak po přihlášení naběhne jen podklad plochy, ale ikony, ani startovací lišta se nezobrazí. jde spustit jen správce PC (Ctrl+Alt+Del). procesor ničím zatěžován není, využití je 0 procent. úplně zaseklé to taky není, když jde spouštět správce. co s tím?

Předmět Autor Datum
nejčastěji je poškozený profil uživatele a nenačte se. je to vlastnost windows, nikoli chyba. prostě…
lední brtník 11.12.2008 00:20
lední brtník
díky za radu, zkusím to
Milan ppp 11.12.2008 01:47
Milan ppp
Hezký den, zkuste se mrknout na relevantní odkazy z tohoto hledání: http://www.google.com/search?as_… poslední
FeRi 11.12.2008 07:48
FeRi

nejčastěji je poškozený profil uživatele a nenačte se. je to vlastnost windows, nikoli chyba. prostě se to občas přihodí.
přihlas se jako administrator, vytvoř nový uživatelský profil, a začni hledat stará data. a spustil bych kontrolu disku.
pokud jiný účet než takto nefunkční administrator neexistuje - (takovému uživateli to patří:), zkusit spustit ze správce úloh - menu soubor - C:\WINDOWS\system32\nusrmgr.cpl

ale problém může být i jinde - nějaký nefunkční program/vir co se spouští automaticky po startu, ale zůstane zatuhnutý tak že nedojde ke spuštění dalších úloh, a tím ani k plnému spuštění uživatelského profilu. čili ještě správce úloh - menu soubor - C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries\msconfig.exe - a povypínat všechno co je v záložce po spuštění.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru